Očný krém na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM

Hodnotenie:
80%
SKU:600816
22,90 €
Očný krém s upokojujúcim a výživným účinkom je určený pre suché a citlivé oči a ich okolie. Okamžite zmierni svrbenie a odlupovanie pokožky. Dermatologicky potvrdená účinnosť.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600816

Upokojujúci a výživný očný krém z línie EXTRODERM, určený na starostlivosť o suchú a citlivú oblasť okolo očí, pochádza od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá je známa svojou prírodnou kozmetikou z dielne ANNEMARIE BÖRLIND.

Tento krém vyživuje a upokojuje citlivú pokožku a posilňuje jej prirodzenú odolnosť. Pomáha udržiavať vlhkosť v pleti a zároveň redukuje svrbenie. Jeho zloženie zahŕňa ružu z Jericha, ktorá dlhodobo udržiava vlhkosť pleti a posilňuje jej kožnú bariéru. Obsahuje tiež olej z inka-aradašidov a kukuričný olej, ktoré pokožku vyživujú a vyhladzujú. Tento krém je vhodným doplnkom pri terapeutickej starostlivosti o atopický ekzém a psoriázu.

Neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory a ďalšie prísady, ktoré by mohli dráždiť pokožku. Všetky produkty značky DADO SENS sú pravidelne kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

27 žien a 3 muži vo veku od 19 do 70 rokov (priemerný vek 44,7 rokov), testovalo očný krém na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM počas 4 týždňov. Výsledky štúdie preukázali:

93 % uviedlo, že produkt podporuje schopnosť pokožky zadržiavať vlhkosť
83 % uviedlo, že produkt zmierňuje svrbenie
83 % uviedlo, že produkt má protizápalový účinok
83 % uviedlo, že produkt posilňuje odolnosť pokožky

Vlastnosti

Redukuje pocit svrbenia.
Pomáha upokojiť pokožku.
Posilňuje ochrannú bariéru pleti.

Aplikácia

Aplikujte na pokožku okolo očí každé ráno a večer pred použitím vášho pleťového krému. Jemnými krúživými pohybmi končekmi prstov stimulujte mikrocirkuláciu.

Vedeli ste, že:

Očný krém obsahuje panthenol, ktorý zlepšuje elasticitu pokožky. Ak sú pery veľmi suché alebo šupinaté, môže sa použiť aj ako maska na pery.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600816
EAN4011140211436
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ pletiNa suchú pleť
Typ produktuOčné krémy
Packaging15ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktOčný krém na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERIN, CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE, ISOAMYL LAURATE, SQUALANE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, ZEA MAYS OIL [CORN], PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, SELAGINELLA LEPIDOPHYLLA EXTRACT, TREHALOSE, SILICA, CETYL RICINOLEATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, HEPTYL UNDECYLENATE, MAGNESIUM STEARATE, ZINC OXIDE, GLYCERYL CAPRATE, CERA ALBA [BEESWAX], ZINC SULFATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], LACTOBACILLUS FERMENT, ALUMINUM TRISTEARATE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
Súvisiace produkty