Hypersenzitívna maskara BLACK

Hodnotenie:
96%
SKU:600865
17,90 €
Maskara určená pre hypersenzitívne oči s prírodnou receptúrou zaručuje riasam hustotu a dlhšiu dĺžku. Táto maskara nielenže riasy dokonalo tvaruje a rozdeľuje, ale im tiež poskytuje výraznú farbu. Jej hypoalergénne zloženie je šetrné, neirituje a nevyvoláva podráždenie aj v prípade veľmi citlivých očí.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600865

Hypersenzitívna maskara v odtieni BLACK od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je ideálna pre osoby s citlivými a hypersenzitívnymi očami a ich okolím. Táto maskara, vďaka svojmu jemnému hypoalergénnemu zloženiu bez kontroverzných látok, oči neirrituje, ale ponúka im naopak šetrnú starostlivosť. Vytvára nádherné, husté a predĺžené riasy s efektom, ktorý vydrží. Špeciálne navrhnuté kefky riasy precízne tvarujú a oddeľujú, zároveň im dodávajú intenzívnu čiernu farbu. Riasy sú navyše vyživované a hydratované vďaka obsahu rastlinných zložiek.

V zložení nájdete ricínový olej, ktorý riasy spevňuje, jojobový a kaméliový olej zase zaisťuje, že riasy zostanú hebké, pružné a hydratované. Krémová textúra obaľuje mihalnice, vytvára ochranný film a zaisťuje dokonalú priľnavosť, zatiaľ čo hodnotné rastlinné oleje a vosky dodávajú riasam hodvábny a vláčny vzhľad.

Táto čierna maskara, navrhnutá s ohľadom na potreby citlivých očí a tiež nositeľov kontaktných šošoviek, zabezpečuje výrazné, precízne definované a objemné riasy, ktoré sú zároveň dokonale oddelené.

Produkt je vyvinutý bez prídavku syntetických vôní, emulgátorov a ďalších potenciálne dráždivých prísad, čo zabezpečuje jeho šetrnosť. Všetky výrobky DADO SENS prechádzajú prísnou kontrolou v spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami, zaručujúc ich kvalitu a bezpečnosť pre užívateľov.

Vlastnosti

Dokonale formuje a rozčesáva riasy.
Poskytuje výživu a zabezpečuje hydratáciu.
Je šetrná k citlivým očiam a nevyvoláva podráždenie.

Aplikácia

Priložte kefku maskary priamo na líniu mihalníc a naneste ju až ku končekom. Opakujte, kým nedosiahnete požadovaný výsledok.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600865
EAN4011140211597
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ produktuMaskary, Oči
Packaging10ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívna maskara BLACK
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL [CASTOR], SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], GLYCERIN, CERA ALBA [BEESWAX], GLYCERYL STEARATE, EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA], CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, STEARIC ACID, PULLULAN, PALMITIC ACID, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, XANTHAN GUM, HECTORITE, SORBITOL, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], GLYCERYL LAURATE, POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, ARGININE, GLYCERYL CAPRYLATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, BISABOLOL, ACACIA SENEGAL GUM, TREHALOSE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, CI 77499 [IRON OXIDES]