-20%

Hypersenzitívny Make up HAZEL na citlivú až začervenanú pleť

Hodnotenie:
100%
SKU:600864
Bežná cena 27,90 € Znížená cena 22,32 €
Hypersenzitívny make-up je špeciálne vyvinutý pre citlivú až extrémne reaktívnu pokožku, vrátane aknóznej pleti. Podporuje posilnenie prirodzenej ochrannej bariéry pokožky a má upokojujúce účinky. Jeho textúra sa ľahko rozotiera, zabezpečujúc vysoké krytie a dokonalý vzhľad pleti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600864

Hypersenzitívny make up od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je navrhnutý pre ľudí s citlivouprecitlivenou pokožkou. Tento produkt ponúka ošetrujúce a protizápalové účinky, zabezpečuje jednotný vzhľad pokožky a vďaka obsahu komplexu účinných látok Defensil Plus posilňuje jej prirodzenú ochrannú bariéru a upokojuje ju. Komplex Defensil Plus tiež efektívne zmierňuje akútne podráždenia a zlepšuje pružnosť pleti.

Je ideálny pre ľudí trpiacich atopickým ekzémom, akné, či ružienkou, ponúka vynikajúcu roztierateľnosť, vysokú úroveň krytia a prírodné pigmenty zaručujú prirodzený vzhľad pokožky.

Produkt prešiel dermatologickými testami a klinicky bolo potvrdené, že je dobre tolerovaný aj precitlivenou pokožkou, bez výskytu vedľajších účinkov, ako sú intolerancia alebo podráždenie.

Testovanie produktu HYPERSENSITIVE make-up na skupine 30 žien vo veku 16 až 67 rokov počas dvoch týždňov prinieslo výsledky:

100% účastníčok potvrdilo, že make-up poskytuje dobré krytie,
96% bolo spokojných s jednotným vzhľadom pokožky, ktorý make-up vytvára,
90% poznamenalo, že produkt účinne kryje začervenanie,
86% uviedlo, že po použití zostáva pokožka hladká, jemná a elastická.

Vlastnosti

Má upokojujúce účinky na pokožku.
Zvyšuje odolnosť prirodzenej ochrannej bariéry pokožky.
Podporuje zvýšenie elasticity pleti.

Aplikácia

Hypersenzitívny make-up HAZEL aplikujte na predtým dôkladne očistenú pokožku. Denne ho nanášajte v množstve, ktoré je potrebné pre vašu citlivú alebo problematickú pleť.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600864
EAN4011140211603
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ produktuMake upy, Tvár
Packaging30ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny Make up HAZEL na citlivú až začervenanú pleť
Your Rating
AQUA [WATER], DODECANE, SQUALANE, OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, HEPTYL UNDECYLENATE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 PENTAOLEATE, CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE, SORBITOL, SILICA, OCTYLDODECANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TALC, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, ZINC OXIDE, ZINC SULFATE, CYCLODEXTRIN, RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT], HYDROGENATED LECITHIN, MAGNESIUM STEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY], CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE], CI 77492 [IRON OXIDES], CI 77491 [IRON OXIDES], CI 77499 [IRON OXIDES]