Hypersenzitívny vysúvací rúž na pery ROSE

Hodnotenie:
100%
SKU:601869
14,90 €
Tento hypersenzitívny rúž obohacuje pery o jemnú, prirodzenú farbu, pričom im súčasne poskytuje hĺbkovú výživu a ošetrenie. Vďaka jeho používaniu sa rozpraskané pery stávajú pružnými, s hladkým povrchom.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601869

Hypersenzitívny lesk na pery NUDE/ROSE od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, pery nielen krásne zvýrazní prirodzenou, jemnou farbou, ale aj im poskytne intenzívnu starostlivosť. Vďaka tomuto rúžu sa popraskané pery stanú pružnými, budú dokonalo hydratované a získajú hladký, jemný vzhľad. Jeho krémová textúra sa s použitím špeciálne navrhnutej špičky nanáša vysokou presnosťou. Obsah oleja z čiernych ríbezlí prispieva k regenerácii, má ošetrujúce a protizápalové účinky, zatiaľ čo extrakt z olivového oleja pery zvláčňuje a zvyšuje ich pružnosť.

Produkt je vyvinutý bez použitia syntetických vôní, emulgátorov a ďalších potenciálne dráždivých prísad, čím zabezpečuje vysokú toleranciu aj pre citlivú pokožku. Všetky výrobky DADO SENS prechádzajú dôkladnou kontrolou v spolupráci s dermatologickými inštitútmi a klinikami, garantujúc ich kvalitu a bezpečnosť.

Vlastnosti

Zabezpečuje hydratáciu pier.
Poskytuje výživnú a obnovujúcu starostlivosť.
Efektívne lieči rozpraskané pery.

Aplikácia

Kozmetický prípravok aplikujte na suché pery podľa potreby niekoľkokrát za deň.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601869
EAN4011140215076
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ produktuRúže na pery, Pery
Packaging18 g
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny vysúvací rúž na pery ROSE
Your Rating
RICINUS COMMUNIS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CANDELILLA CERA, BRASSICA CAMPESTRIS/ALEURITES FORDI OIL COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COPERNICIA CERIFERA CERA, RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, SOYBEAN GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER UNSAPONIFIABLES, SILICA, TOCOPHEROL, MICA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, TALC, ASCORBYL PALMITATE, TIN OXIDE, CITRIC ACID, CI 77007, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499