Hypersenzitívny púder TRANSPARENT pre citlivú pleť

Hodnotenie:
90%
SKU:600866
22,90 €
Hypersenzitívny púder je určený na zmiernenie podráždenia citlivej až extrémne reaktívnej pokožky. Jeho ľahká konzistencia dodáva pleti matný a prirodzený vzhľad, pričom zabezpečuje vysokú úroveň krytia a ľahko sa rozotiera pre optimálne výsledky.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600866

Transparentný hypersenzitívny púder od DADO SENS, certifikovanej prírodnej dermokozmetiky, je určený pre citlivú až precitlivenú pokožku. Jeho ľahká textúra dodáva pleti matný a prirodzený vzhľad. Komplex účinných látok Defensil Plus posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a zároveň ju upokojuje. Bambucké maslo ju vyživuje, chráni pred vysúšaním a napomáha k rýchlejšiemu zmierneniu zápalu.

Obsahuje cenné fytosteroly s protizápalovými, upokojujúcimi a ochrannými účinkami na poškodenú pleť. Transparentný púder sa optimálne rozotiera, poskytuje vysoké krytie a prírodné pigmenty zaručujú prirodzený vzhľad. Je vhodný aj pri atopickom ekzéme, akné a ružienke.

Tento produkt neobsahuje syntetické vône, emulgátory a iné potenciálne dráždivé látky, čo zaisťuje jeho bezpečnosť. Všetky výrobky značky DADO SENS sú pravidelne kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

Štúdiu, ktorú absolvovalo 12 žien vo veku od 27 do 53 rokov (priemerný vek: 41,3), trvajúcu štyri týždne, uzavreli s výsledkami:
100% uviedlo, že púder viedol k jednotnejšej pleti
91 % uviedlo, že púder má zmatňujúci efekt

Vlastnosti

Posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky.
Má upokojujúce účinky na pokožku.
Pomáha zmatňovať povrch pleti.

Aplikácia

Púder jemne naneste na pokožku pomocou pudrenky. Aby ste make-up zafixovali, naneste púder krúživými pohybmi. Hubku pravidelne umývajte, aby ste predišli vzniku škvŕn.

Vedeli ste, že:

Kozmetika DADO SENS bola vyvinutá s ohľadom na citlivú pokožku s zvlášť vysokými nárokmi. Jej kvalitu, čistotu a bezpečnosť overila certifikačná organizácia CSE "Certified Sustainable Economics", čo potvrdzuje záväzok k udržateľnosti a zodpovednosti voči životnému prostrediu.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600866
EAN4011140211573
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ produktuPúdre, Tvár
Packaging9g
Write Your Own Review
Hodnotený produktHypersenzitívny púder TRANSPARENT pre citlivú pleť
Your Rating
TALC, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, MICA, OCTYLDODECANOL, MAGNESIUM STEARATE, HEPTYL UNDECYLENATE, RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT], ALUMINA, BUTYROSPERMUM PARKII OIL [SHEA], HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], TOCOPHEROL, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY], CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE], CI 77492 [IRON OXIDES], CI 77491 [IRON OXIDES], CI 77499 [IRON OXIDES]