Korektor na tvár pre citlivú pleť

Hodnotenie:
100%
SKU:601495
22,90 €
Korektor s dokonalou schopnosťou zakryť tmavé kruhy pod očami, začervenanie a akné. Je vhodný pre citlivú, atopickú a problematickú pleť vrátane ružovky a zároveň pomáha zmierniť začervenanie pleti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601495

Zažiarte s inovatívnym korektorom od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, vyvíjanej v dielňach známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND. Tento produkt nie je len bežným korektorom, ale skutočným zázrakom pre vašu pleť. S touto praktickou trojkombináciou prekryjete nedokonalosti pleti, začervenanie a tmavé kruhy pod očami. Jeho jemná textúra zaručuje prirodzený a rovnomerný tón pleti, zatiaľ čo aktívny komplex prírodných zložiek Defensil plus posilňuje prirodzenú bariéru pokožky, upokojuje ju a zlepšuje jej pružnosť.

Žltý korektor perfektne zakrýva tmavé kruhy pod očami a žilky.
Zelený korektor neutralizuje začervenanie tváre, prekrýva vyrážky a jazvy.
Béžový korektor vyhladzuje vrásky, nepravidelnosti a farebné nerovnosti pleti.

Tento korektor je obzvlášť vhodný aj pre pokožku s atopickými problémami, problematickú pokožku alebo ružovku. S ich tromi rôznymi kombináciami získate možnosť vybrať si ten správny mix pre dokonalé prekrytie nedokonalostí.

Výrobok je bez syntetických vôní, emulgátorov a ďalších dráždivých prísad, čo znižuje riziko podráždenia pokožky. Všetky produkty od značky DADO SENS sú pravidelne kontrolované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

Vlastnosti

Poskytuje intenzívne krytie.
Má upokojujúci účinok na pokožku.
Posilňuje ochrannú bariéru pleti.

Aplikácia

Aplikujte prstom alebo aplikátorom, ktorý je súčasťou balenia. Dôkladne rozotrite. Následne aplikujte make-up.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601495
EAN4011140214314
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ produktuKorektory, Tvár
Packaging4,5g
Write Your Own Review
Hodnotený produktKorektor na tvár pre citlivú pleť
Your Rating
COCO-CAPRYLATE, TALC, OCTYLDODECANOL, COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA], HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, MICA, TOCOPHEROL, RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT], SILICA, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], BISABOLOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROGENATED LECITHIN, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] MAY CONTAIN: CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE], CI 77947 [ZINC OXIDE], CI 77288 [CHROMIUM OXIDE GREEN], CI 77492 [IRON OXIDES], CI 77491 [IRON OXIDES], CI 77499 [IRON OXIDES]