-20%

ECTOIN Anti-aging fluid

Hodnotenie:
98%
SKU:600844
Bežná cena 37,90 € Znížená cena 30,32 €
Fluid intenzívne hydratuje pleť, viditeľne redukuje vrásky, posilňuje prirodzenú odolnosť kože a podporuje vitalitu buniek. Po jeho použití je pokožka vyhladená a spevnená. Tento fluid je ideálny pre všetky typy pleti, obzvlášť je však vhodný pre citlivú a zrelú pleť.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600844

ECTOIN Anti-Aging fluid od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, prináša pokožke hĺbkovú hydratáciu a zvyšuje jej prirodzenú odolnosť. Už po krátkom používaní sú vrásky na pleti viditeľne zjemnené. Fluid je skvelým pomocníkom pre všetkých, ktorý trpia citlivosťou, akné a neskorým akné. Ektoin podporuje prirodzenú vitalitu kožných buniek, zmierňuje citlivosť pokožky, bojuje proti predčasnému starnutiu a pomáha redukovať vrásky. Ceramidy zabezpečujú hlbokú hydratáciu, udržiavajú v pokožke vlhkosť a posilňujú ochrannú bariéru pleti.

Tento produkt je bez pridania syntetických vôní, mikroplastov a iných prísad, ktoré by mohli pokožku podráždiť, čím je ideálnou voľbou pre terapeutickú starostlivosť u alergikov, ako aj pre osoby trpiace atopickým ekzémom, psoriázou, rosaceou či neskorým akné.

Produkty DADO SENS sú vyvíjané a testované v úzkej spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami, zaručujúc ich vysokú kvalitu a efektivitu.

20 žien vo vekovom rozpätí od 31 do 65 rokov (s priemerným vekom 42,5 roka), trpiacich atopickou dermatitídou (neurodermatitídou), používalo EKTOIN anti-aging fluid počas štyroch týždňov, pričom aplikovali fluid dvakrát denne. Výsledky používania EKTOIN anti-aging fluidu ukázali:
+ zvýšenie elasticity pokožky
+ redukciu vrások
+ zníženie citlivosti

Vlastnosti

Redukuje výskyt vrások.
Redukuje citlivosť pokožky.
Poskytuje ochranu proti predčasnému starnutiu vyvolanému nadmerným vystavením UV žiareniu.

Aplikácia

Kozmetický produkt jemne a rovnomerne nanášajte ráno a večer na očistenú tvár.

Vedeli ste, že:

Tento produkt nezahŕňa iba výnimočný ectoin, ale tiež obsahuje Iris Florentina (extrakt z koreňa kosatca florentského), bohatý na izoflavonoidy, ktoré stimulujú hustotu kože a dodávajú pleti pružnosť.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600844
EAN4011140211887
ManufacturerDADO SENS
Typ pletiNa vrásky, Na problémovú pleť, akné, Na normálnu pleť
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktECTOIN Anti-aging fluid
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], SQUALANE, ETHYLHEXYL STEARATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, SORBITOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PHYTOSTERYL MACADAMIATE, ECTOIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], SODIUM LACTATE, PANTHENOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], TRIETHYL CITRATE, TOCOPHERYL ACETATE, RHIZOBIAN GUM, XANTHAN GUM, CERAMIDE NP, GLYCERYL CAPRYLATE, MALTODEXTRIN, LACTIC ACID, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, CERAMIDE AP, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT [CLOVER], VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, COFFEA ARABICA LEAF/SEED EXTRACT [COFFEE], RUBUS IDAEUS FRUIT EXTRACT [RASPBERRY], COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT [COCONUT], HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
Súvisiace produkty