Čistiace pleťové mlieko na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

Hodnotenie:
100%
SKU:600837
24,90 €
Jemné čistiacie mlieko je navrhnuté špeciálne pre citlivú pleť. Účinne čistí pokožku bez akéhokoľvek dráždenia. Posilňuje ochrannú bariéru pokožky a zároveň ju upokojuje a hydratuje. Je ideálnou voľbou pre zrelú, citlivú pleť s tendenciou k tvorbe vrások.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
600837

Čistiace mlieko od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS,ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je navrhnuté s neutrálnou vôňou, aby vyhovovalo každému, kto preferuje pleťovú starostlivosť bez parfumov. Účinne a jemne odstraňuje nečistoty a zvyšky make-upu, čím poskytuje vysokú účinnosť a zároveň je vhodné pre citlivú pleť, vrátane tých s atopickým ekzémom.

Obsahuje ektoínový omladzujúci komplex, ktorý pomáha spomaľovať starnutie pokožky a posilňuje jej ochrannú bariéru. Zinok potom zjemňuje póry a znižuje čierne bodky, zatiaľ čo koreň zo sladkého drievka upokojuje a má antioxidačné účinky.

Vlastnosti

Jemný čistiaci prostriedok účinne odstraňuje nečistoty a zároveň zmenšuje póry.
Posilňuje ochrannú vrstvu pleti a zároveň znižuje jej citlivosť.
Pomáha spomaliť proces predčasného starnutia kože.

Aplikácia

Používajte kozmetický prípravok ráno a večer. Naneste ho na navlhčenú pokožku a jemne vmasírujte, kým sa nevytvorí pena. Nechajte pôsobiť po dobu jednej minúty a potom opláchnite teplou vodou.

Vedeli ste, že:

Ektoín, kľúčová zložka v produktoch série REGENERATION E, predstavuje hydratačný zázrak pre bunky kože. Pravidelné používanie produktov s ektoínom pomáha zabrániť suchu a šupinatosti pokožky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600837
EAN4011140211832
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiNa vrásky, Na citlivú pleť
Typ produktuČistenie pleti
Packaging150ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktČistiace pleťové mlieko na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
AQUA [WATER], SORBITOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, SORBITAN STEARATE, GLYCERYL STEARATE, LAURYL GLUCOSIDE, SMITHSONITE EXTRACT, CAPRYLOYL GLYCINE, SUCROSE COCOATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, ARGININE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, P-ANISIC ACID, XANTHAN GUM, ECTOIN, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, BIOTIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE