Nočný krém na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

Hodnotenie:
100%
SKU:600841
47,90 €
Nočný krém je určený na podporu regenerácie pokožky počas noci a poskytuje starostlivosť proti starnutiu. Dodáva pleti potrebnú vlhkosť, čo pomáha zmierniť výskyt vrások. Po použití krému má pleť upokojujúci a svieži vzhľad, a je to ideálna voľba pre zrelú a citlivú pleť bojujúcu proti známkam starnutia.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600841

Nočný krém od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND. Je určený pre každého, koho pleť (už viac) neznesie bežné parfumované série. Dodáva citlivej pleti potrebnú vlhkosť, čím pomáha zmierniť výskyt vrások. Po použití krému zanecháva pleť vláčnu a upokojenú. Nočný krém REGENERATION E podporuje regeneráciu pokožky v priebehu noci a zároveň poskytuje intenzívnu starostlivosť proti starnutiu.

Obsahuje ektoínový komplex, ktorý redukuje citlivosť pokožky, bojuje proti predčasnému starnutiu a pomáha znižovať vrásky, čím prispieva k zachovaniu mladistvého a hladkého vzhľadu. Jojobový olej posilňuje ochrannú bariéru a spolu s biotínom a makadámovým olejom podporuje regeneráciu a pružnosť pokožky.

Tento krém je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o pokožku s ekzémom a psoriázou. Neobsahuje žiadne neoverené alebo sporné látky.

Sériu starostlivosti REGENERATION E testovalo 20 žien vo veku od 35 do 60 rokov, z toho 4 s atopickou pokožkou a 6 alergikov na vôňu. Testovanie prebiehalo dvakrát denne počas 4 týždňov. Výsledky používania nočného krému REGENERATION E preukázali:
+ zvýšenie vyhladenia pokožky
+ zvýšenie pevnosti pokožky
+ zvýšenie elasticity pokožky

Vlastnosti

Zlepšuje toleranciu pokožky a posilňuje jej ochrannú bariéru.
Pomáha vyhladiť a spevniť povrch pokožky.
Znižuje výskyt vrások.

Aplikácia

Jemne a rovnomerne nanášajte večer na očistenú tvár v dostatočnom množstve.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600841
EAN4011140211924
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiNa vrásky, Na citlivú pleť
Typ produktuNočné krémy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktNočný krém na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
AQUA [WATER], SQUALANE, GLYCERIN, ZEA MAYS OIL [CORN], ETHYLHEXYL STEARATE, SORBITOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, POLYGLYCERYL-3 OLEATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], TRIBEHENIN, ZINC OXIDE, ECTOIN, MALTODEXTRIN, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, MAGNESIUM SULFATE, ALLANTOIN, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], RHIZOBIAN GUM, CERA ALBA [BEESWAX], LACTIC ACID, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], RETINYL PALMITATE, ROSA CENTIFOLIA FLOWER CERA, BISABOLOL, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT [CLOVER], DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT [CARROT], SMITHSONITE EXTRACT, STEARYL GLYCYRRHETINATE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, BIOTIN, BETA-CAROTENE
Súvisiace produkty