Denný krém na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

Hodnotenie:
95%
SKU:600840
42,90 €
Jemný denný krém pre citlivú zrelú pleť. Ľahká textúra zabezpečuje dôležitú hydratáciu, zatiaľ čo jemné účinky na zmenšovanie vrások dodávajú pleti mladistvý a svieži vzhľad. Tento krém je dokonalou voľbou pre citlivú pleť, ktorá potrebuje špeciálnu starostlivosť bez škodlivých látok.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600840

Jemný denný krém proti starnutiu od overenej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je určený pre každého, kto preferuje prírodné produkty bez parfumov. Jeho hlavnou úlohou je poskytnúť pleti potrebnú hydratáciu, úľavu a redukovať vrásky, zanechávajúc ju žiarivú a sviežu, aby bola pripravená na každodenné výzvy.

Jeho obsah ektoínového komplexu pomáha znižovať citlivosť pokožky, chráni pred predčasným starnutím a redukuje vrásky, čo prispieva k zachovaniu mladistvého vzhľadu. V kombinácii s biotínom a makadamiovým orechom podporuje regeneráciu a pružnosť pokožky.

Denný krém REGENERATION E je tiež vhodným doplnkom starostlivosti o pokožku s ekzémom a psoriázou a je určený pre všetkých, ktorí hľadajú efektívnu starostlivosť proti starnutiu.

Sériu starostlivosti REGENERATION E testovalo 20 žien vo veku 35 až 60 rokov, 4 z nich boli atopičky a 6 trpelo alergiou na syntetickú vôňu. Používali ho dvakrát denne počas 4 týždňov. Výsledky používania denného krému REGENERATION E preukázali:
+ zvýšenie hydratácie pokožky
+ zvýšenie pevnosti pokožky
+ zvýšenie elasticity pokožky

Vlastnosti

Má hypoalergénne zloženie bez umelých parfumov.
Znižuje citlivosť pokožky.
Pomáha zmenšovať vrásky.

Aplikácia

Denný krém jemne a rovnomerne nanášajte ráno na očistenú pokožku tváre v dostatočnom množstve.

Vedeli ste, že:

Ektoín pomáha redukovať tvorbu voľných radikálov spôsobených UV žiarením, čím chráni pokožku pred poškodením a predčasným starnutím.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600840
EAN4011140211931
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiNa vrásky, Na citlivú pleť
Typ produktuDenné krémy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktDenný krém na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SQUALANE, GLYCERIN, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, SORBITOL, POLYGLYCERYL-3 OLEATE, TRIBEHENIN, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, ZINC OXIDE, ECTOIN, CERA ALBA [BEESWAX], TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, MAGNESIUM SULFATE, ALLANTOIN, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], RHIZOBIAN GUM, LACTIC ACID, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], STEARYL GLYCYRRHETINATE, BISABOLOL, SMITHSONITE EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, BIOTIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE