Hydratačné sérum na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

Hodnotenie:
100%
SKU:600839
37,90 €
Sérum s hydratačnými vlastnosťami podporuje regeneráciu citlivej pokožky. Jeho aplikácia má vyhladzujúci a spevňujúci efekt, a pomáha redukovať vrásky. Tento produkt je ideálnou voľbou pre zrelú, citlivú pleť s tendenciou k vzniku vrások.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600839

Hydratačné sérum od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je bez vône a vhodné pre tých, ktorí preferujú neutrálny produkt bez parfumácie. Tento produkt je určený na podporu regenerácie citlivej pokožky. Obsahuje inovatívny komplex Easyliance®, ktorý okamžite zabezpečuje spevnenie pleti. Jeho hydratačné vlastnosti sú viditeľné aj v redukcii vrások. Spolu s ektoínom účinne znižuje citlivosť pokožky a posilňuje jej ochrannú bariéru. Jeho nemastná formulácia poskytuje pokožke dodatočnú hydratáciu, čím je ideálnou alternatívou k bežnému pleťovému gélu.

Toto hydratačné sérum predstavuje efektívnu starostlivosť proti starnutiu a je vhodným doplnkom terapie pri ekzéme a psoriáze.

Použitie v rámci celej série REGENERATION E významne prispieva k redukcii hĺbky vrások, ako dokazujú štatistické údaje z testu účinnosti, kde 20 žien vo veku 35 až 60 rokov, vrátane 4 atopičiek a 6 alergikov na vôňu, dvakrát denne počas 4 týždňov, dosiahlo zníženie hĺbky vrások o 23,5 %.

Vlastnosti

Posilňuje ochrannú bariéru pokožky.
Hladí a vyhladzuje jemné linky a vrásky.
Poskytuje ochranu pred UV žiarením.

Aplikácia

Nanesťe jemne pár kvapiek na tvár ráno a večer. Následne použite denný krém alebo nočný krém.

Vedeli ste, že:

Ektoín, kľúčová zložka v produktoch série REGENERATION E, predstavuje hydratačný zázrak pre bunky kože. Pravidelné používanie produktov s ektoínom pomáha zabrániť suchu a šupinatosti pokožky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600839
EAN4011140211894
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiNa vrásky, Na citlivú pleť
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Packaging20ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydratačné sérum na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, GLYCERIN, ACACIA SENEGAL GUM, SMITHSONITE EXTRACT, PANTHENOL, ECTOIN, SORBITOL, HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SODIUM HYALURONATE, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALLANTOIN, LACTIC ACID, BIOTIN