-20%

Krémová maska na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

Hodnotenie:
100%
SKU:600843
Bežná cena 47,90 € Znížená cena 38,32 €
Hydratačná krémová maska napomáha zmierňovať vrásky tým, že pokožke poskytuje nevyhnutnú hydratáciu. Uspokojí potreby pleti, zvlhčí ju a zaistí jej žiarivý a plný život vitálny vzhľad. Je to vynikajúci výber pre staršiu a citlivú pokožku, ktorá potrebuje bojovať proti vráskam.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600843

Krémová maska od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je špeciálne navrhnutá pre citlivú pleť. Poskytuje intenzívnu hydratáciu a efektívne bojuje proti vráskam. Pleť upokojuje, dodáva jej žiarivosť a sviežosť, a zároveň prispieva k vitalite a mladistvému vzhľadu. Pomáha spomaľovať známky starnutia a posilňuje ochrannú funkciu kože.

V jej zložení nájdeme ektoínový omladzujúci komplex, ktorý znižuje precitlivenosť kože a v kombinácii s biotínom efektívne čelí predčasnému starnutiu a redukuje vrásky. Jojobový olej zase posilňuje kožnú bariéru a zabezpečuje udržanie vlhkosti v pokožke.

Vlastnosti

Spomaľuje starnutie kože a znižuje existujúce vrásky.
Znižuje citlivosť pokožky.
Poskytuje hĺbkovú hydratáciu.

Aplikácia

Jemne aplikujte na očistenú tvár. Vyhnite sa kontaktu s očami. Nechajte 15 minút pôsobiť a potom ju opatrne vmasírujte do pokožky, čím sa maska kompletne vstrebe do pokožky. Používajte raz až dvakrát za týždeň.

Vedeli ste, že:

Ektoín, kľúčová zložka v produktoch série REGENERATION E, predstavuje hydratačný zázrak pre bunky kože. Pravidelné používanie produktov s ektoínom pomáha zabrániť suchu a šupinatosti pokožky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600843
EAN4011140211962
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiNa vrásky, Na citlivú pleť
Typ produktuPleťové masky
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktKrémová maska na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SQUALANE, ZEA MAYS OIL [CORN], OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 PENTAOLEATE, SORBITOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], JOJOBA ESTERS, SODIUM CHLORIDE, SILICA, SUCROSE POLYSTEARATE, POLYGLYCERIN-3, SMITHSONITE EXTRACT, ECTOIN, HYDROGENATED CASTOR OIL, ZINC SULFATE, ZINC OXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, MALTODEXTRIN, ALLANTOIN, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, MAGNESIUM STEARATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT [CLOVER], BIOTIN, LACTIC ACID
Súvisiace produkty