-20%

Pleťová maska na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
100%
SKU:600826
Bežná cena 19,90 € Znížená cena 15,92 €
Maska navrhnutá pre zapálenú a problematickú pleť s akné. Šetrne čistí a uvoľňuje upchaté póry, redukuje akné a pôsobí ako prevencia proti vzniku akné. Tento produkt je ideálny pre používateľov všetkých vekových kategórií.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600826

Pleťová maska z línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND má ľahkú gélovú štruktúru, ktorá jemne a starostlivo čistí problémovú pleť v každom veku. Jemne, no efektívne odstraňuje odumreté kožné bunky, otvára blokované póry a podporuje odstraňovanie prebytočného kožného mazu, čím efektívne zabraňuje vzniku nových vyrážok a zápalom spôsobeným nečistotami. Jej unikátna formulácia obsahuje ovocné kyseliny, ktoré stimulujú bunkovú obnovu a majú antibakteriálne účinky.

Intenzita účinku masky je regulovateľná dĺžkou jej ponechania na pokožke, maximálne do 10 minút, čo umožňuje individuálnu adaptáciu na potreby pokožky. Tento produkt je vynikajúcou voľbou aj ako príprava pokožky pred holením, najmä pri problémoch so zarastajúcimi chĺpkami.

Bez pridania syntetických vôní, emulgátorov a iných potenciálne iritujúcich zložiek je táto maska ideálnym riešením pre terapeutickú starostlivosť o akné a problematickú pleť aj pre tie najcitlivejšie typy. Jej každodenné používanie sa odporúča i mužom s mastnou pokožkou. Všetky výrobky DADO SENS sú vyvinuté v tesnej spolupráci s dermatológmi a klinickými štúdiami.

Sériu PURDERM 4 týždne testovalo 48 žien a 2 muži vo veku 13 - 66 rokov, ktorí mali aknóznu pleť a čierne bodky. Výsledky používania pleťovej masky PURDERM preukázali:
+ produkt má na pokožku upokojujúci účinok

Vlastnosti

Znižuje podráždenie pokožky.
Predchádza vzniku zápalov.
Efektívne znižuje prejavy akné a podporuje hojenie.

Aplikácia

Po čistení aplikujte tenkú vrstvu na tvár, nechajte 5 – 10 minút pôsobiť, odstráňte pomocou handričky a dostatočného množstva vody. Používajte 2 až 3-krát za týždeň.

Vedeli ste, že:

Táto maska je obohatená o kyselinu mliečnu, jednu z najúčinnejších alfa-hydroxykyselín (AHA), ktorá významne prispieva k redukcii znakov starnutia, ako sú jemné línie, vrásky a pigmentové škvrny. Vďaka týmto vlastnostiam je obzvlášť vhodná pre použitie pri liečbe neskorého akné, kde okrem čistenia pokožky pomáha aj v oblasti jej omladenia a zjednotenia tónu.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600826
EAN4011140211528
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiNa mladú pleť, Na problémovú pleť, akné
Typ produktuPleťové masky
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťová maska na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], ARGININE, MALIC ACID, CITRIC ACID, LACTIC ACID, SUCROSE COCOATE, AROMA [FRAGRANCE], BISABOLOL