-20%

Roll on na vyrážky na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
100%
SKU:600825
Bežná cena 12,90 € Znížená cena 10,32 €
Tento účinný roll-on ponúka okamžitú SOS pomoc, reguluje tvorbu kožného mazu a cielene redukuje prejavy akné, vrátane vyrážok a čiernych bodiek. Je vhodný ako doplnok k liečbe akné v rôznych vekových kategóriách, vrátane neskorého akné.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600825

Roll-On na vyrážky z rady PURDERM, certifikovaný v oblasti prírodnej dermokozmetiky DADO SENS a vyvinutý v spolupráci s odborníkmi z ANNEMARIE BÖRLIND ponúka jemnú a efektívnu pomoc pre problematickú pokožku všetkých vekových kategórií, obnovuje jej zdravý vzhľad. Poskytuje okamžitú SOS úľavu, kdekoľvek sa nachádzate. S jeho keratolytickými účinkami a schopnosťou regulovať kožný maz prispieva k liečbe akné a pupienkov. Formulácia obsahujúca kyselinu mliečnu, salicilát sodný a zinok efektívne zmenšuje póry a normalizuje produkciu kožného mazu, zatiaľ čo alantoín pokožku upokojuje a podporuje jej regeneráciu.

Bez pridania syntetických vôní, emulgátorov a iných potenciálne iritujúcich látok, tento produkt je ideálnym doplnkom k liečbe akné a neskorého akné, vhodný aj pre citlivú pleť. Jeho použitie je odporúčané aj pre mužov s mastnou pokožkou ako súčasť denného čistenia.

Všetky výrobky značky DADO SENS prechádzajú prísnou kontrolou v spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami.

Vlastnosti

Podporuje rýchle zhojenie akných vyrážok.
Efektívne zužuje póry.
Normalizuje produkciu kožného mazu.

Aplikácia

Tento kozmetický prípravok na vyrážky a zápalové stavy aplikujte na postihnuté oblasti, viackrát denne.

Vedeli ste, že:

Prítomná kyselina jablčná v tomto produkte, v koncentrovanej forme, nielenže pôsobí protizápalovo, ale priamočiaro pri aplikácii na postihnuté miesto zapálenú oblasť vyhladzuje, čím výrazne redukuje viditeľnosť vyrážok.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600825
EAN4011140211511
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiNa mladú pleť, Na problémovú pleť, akné
Typ produktuČistenie pleti
Packaging10ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktRoll on na vyrážky na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, ZINC PCA, SODIUM SALICYLATE, LACTIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], MALIC ACID, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, CITRIC ACID, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE