-20%

Čistiace tonikum na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
100%
SKU:600827
Bežná cena 17,90 € Znížená cena 14,32 €
Toto čistiace pleťové tonikum je ideálne pre zapálenú, problematickú a mastnú pokožku. Jeho použitie je vhodné ako doplnok k liečbe akné a dospeláckeho akné, pričom je vhodné pre všetky vekové kategórie, vrátane citlivej pleti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600827

Čistiace tonikum z produktovej línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND hĺbkovo ošetruje a čistí problémovú, aknóznu pleť v každom veku. Jeho čistiaci efekt aktívne znižuje baktérie, čím efektívne zabraňuje vzniku nových vyrážok, čiernych bodiek a zápalov spôsobených nečistotami. Formulácia s jemnými ovocnými kyselinami podporuje obnovu buniek, umožňujúc rýchlejšie hojenie vyrážok a poranení na tvári.

Produkt je bez pridania syntetických vôní, emulgátorov a ďalších potenciálne iritujúcich zložiek, čo ho činí ideálnym doplnkom k liečbe akné a dospeláckeho akné aj pre citlivú pleť. Jeho denné použitie je vhodné aj pre mužov s mastnou pokožkou. Všetky výrobky DADO SENS sú dôkladne testované v spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami.

Štúdia, v ktorej sa na testovaní tonika PURDERM zúčastnilo 48 žien a 2 muži vo veku 13 až 66 rokov s aknóznou pleťou a čiernymi bodkami počas 4 týždňov, potvrdila, že:
+ tonikum má upokojujúce účinky,
+ je efektívne v boji proti pupienkom a čiernym bodkám,
+ zanecháva pokožku hladkú a jemnú.

Vlastnosti

Podporuje rýchlu regeneráciu vyrážok.
Efektívne redukuje veľkosť pórov.
Normalizuje produkciu kožného mazu.

Aplikácia

Aplikujte tento kozmetický produkt každé ráno a večer po dôkladnom očistení pokožky. S použitím vatového tampónu alebo špičkami prstov jemne poklepávajte po celej tvári, aby sa tonikum rovnomerne rozptýlilo. Potom pokračujte aplikáciou normalizačného krému alebo intenzívneho gélu.

Vedeli ste, že:

Produkty DADO SENS obsahujú prírodné vonné zložky získavané z rastlinných extraktov a éterických olejov. Tie slúžia nielen ako príjemná vonná komponenta, ale tiež prispievajú k zvýšeniu celkového pozitívneho účinku na pokožku vďaka ich vlastnostiam.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600827
EAN4011140211535
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiNa mladú pleť, Na problémovú pleť, akné
Typ produktuČistenie pleti
Packaging150ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktČistiace tonikum na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, SORBITOL, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, LACTIC ACID, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, ARGININE, AROMA [FRAGRANCE], SODIUM COCOYL GLUTAMATE, FARNESOL, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE