-20%

Normalizačný krém na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
100%
SKU:600823
Bežná cena 17,90 € Znížená cena 14,32 €
Tento jemný krém je ideálny pre upokojenie a hydratáciu zapálenej, problematickej, mastnej a poškodenej pokožky naprieč všetkými vekovými kategóriami. Je tiež efektívny pri liečbe akné a neskorého akné, poskytujúc pleti potrebnú úľavu a vláčnosť.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600823

Normalizačný krém z línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, poskytuje mimoriadne šetrnú starostlivosť o problémovú a aknóznu pokožku bez ohľadu na vek. Krém efektívne otvára mazové žľazy, uvoľňuje upchaté póry, znižuje produkciu kožného mazu a predchádza vzniku vyrážok, čiernych bodiek a zápalov. Pôsobí upokojujúco, zvyšuje hydratáciu pokožky a obsahuje jemné ovocné kyseliny, ktoré podporujú bunkovú regeneráciu a rýchlejšie hojenie. Alantoín v kréme zas upokojuje pokožku a stimuluje tvorbu nového tkaniva.

Produkt je formulovaný bez syntetických vôní, emulgátorov a ďalších potenciálne dráždivých látok, čím je vhodný aj pre terapeutickú starostlivosť o akné a neskoré akné citlivej pleti. Je vhodný na každodenné používanie aj pre mužov s mastnou pokožkou.

Produkty značky DADO SENS sú testované v spolupráci s dermatologickými inštitútmi a klinikami.

Sériu PURDERM 4 týždne testovalo 48 žien a 2 muži vo veku 13 - 66 rokov, ktorí mali aknóznu pleť a čierne bodky. Používanie normalizačného krému PURDERM preukázalo jeho účinnosť v upokojení pokožky a poskytnutí intenzívnej hydratácie.

Vlastnosti

Znižuje produkciu kožného mazu a čistí póry.
Stimuluje regeneráciu a tvorbu nových kožných buniek.
Predchádza vzniku akné, vyrážok a čiernych bodiek.

Aplikácia

Kozmetický prípravok aplikujte jemne a rovnomerne na tvár ráno a večer po očistení pleti.

Vedeli ste, že:

Často sa pri výrobkoch určených pre aknóznu alebo problematickú pleť zabúda na dôležitosť hydratácie, čo môže viesť k jej nadmernému vysušeniu. Na rozdiel od nich, produktová rada PURDERM obsahuje aktívne zložky, ktoré nielen efektívne dopĺňajú a udržiavajú potrebnú hydratáciu v pokožke, ale tiež zabezpečujú, že táto hydratácia zostáva v pokožke dlhodobo zachovaná bez zbytočného zaťažovania.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600823
EAN4011140211498
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ pletiNa mladú pleť, Na problémovú pleť, akné
Typ produktuDenné krémy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktNormalizačný krém na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ZEA MAYS OIL [CORN], POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, BEHENYL ALCOHOL, SORBITOL, GLYCERYL STEARATE, ARGININE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], BENZYL ALCOHOL, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, FARNESOL, AROMA [FRAGRANCE], POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, BISABOLOL, RETINYL PALMITATE, HEXYL CINNAMAL, ASCORBYL PALMITATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LECITHIN, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE