Čistiace mlieko na mastnú, problematickú pokožku PURDERM

Hodnotenie:
87%
SKU:600822
12,90 €
Toto čistiacie mlieko poskytuje účinnú starostlivosť pre pokožku náchylnú k problémom z každej vekovej skupiny, zasahujúc až do hĺbky pórov. Eliminuje odumreté kožné bunky, pomáha odblokovať póry a napomáha k odstráneniu nadbytku kožného mazu. Pritom pokožku čistí šetrne, aby nedošlo k jej vysušeniu.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600822

Čistiace mlieko línie PURDERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, poskytuje jemnú starostlivosť pre problémovú pokožku bez ohľadu na vek a dokáže preniknúť hlboko do pórov. Efektívne odstraňuje zhrubnutú pokožku, pomáha otvárať zablokované póry a prispieva k redukcii prebytočného kožného mazu. S aktívnych látok, sorbitolu a optimálneho pH, tento produkt nielen čistí pokožku, ale ju aj hydratuje.

Bez prítomnosti syntetických voní, emulgátorov, a iných potenciálne iritujúcich zložiek, je tento produkt perfektným riešením pre akné a zároveň je jemný k citlivej pleti. Jeho pravidelná aplikácia sa odporúča aj mužom, ktorí sa snažia riešiť problém s mastnou pokožkou. Vývoj produktov DADO SENS prebieha v spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami.

Štyřtýždňové testovanie línie PURDERM s účastníkmi vo veku od 13 do 66 rokov, vrátane 48 žien a 2 mužov s akné a čiernymi bodkami, potvrdilo, že čistiaci produkt z tejto série:
+ produkt jemne čistí kožu
+ zanecháva pokožku hladkú
+ pôsobí upokojujúco

Vlastnosti

Otvára zablokované póry.
Prečisťuje pokožku do hĺbky.
Zmierňuje podráždenie kože.

Aplikácia

Na použitie kozmetického prípravku naneste ráno a večer na mierne zvlhčenú pokožku. Jemnými krúživými pohybmi vmasírujte, až kým sa nevytvorí jemná pena. Nechajte pôsobiť približne minútu, potom dôkladne opláchnite teplou vodou.

Vedeli ste, že:

Produkty DADO SENS obsahujú prírodné vonné zložky získavané z rastlinných extraktov a éterických olejov. Tie slúžia nielen ako príjemná vonná komponenta, ale tiež prispievajú k zvýšeniu celkového pozitívneho účinku na pokožku vďaka ich vlastnostiam

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600822
EAN4011140211481
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPURDERM
Typ produktuOstatné na telo
Packaging100ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktČistiace mlieko na mastnú, problematickú pokožku PURDERM
Your Rating
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, STEARIC ACID, SORBITOL, PALMITIC ACID, LAURYL GLUCOSIDE, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, AROMA [FRAGRANCE], ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE