-40%

HandRepair - Intenzívny krém na ruky

Hodnotenie:
93%
SKU:600857
Bežná cena 14,90 € Znížená cena 8,94 €
Výživný krém na ruky využíva pokročilý hydratačný komplex Hydracire S, vďaka čomu zanecháva pokožku na rukách mäkkú, elastickú a hydratovanú. Je ideálny pre ošetrenie rúk, ktoré sú suché, poškodené a majú zhrubnutú pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600857

HandRepair intenzívny krém na ruky od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, prináša vďaka svojmu unikátnemu hydratačnému komplexu Hydracire S, ktorý je odvodený z rastlinných voskov, nepretržitú hydratáciu a zabezpečuje, že pokožka zostáva mäkká a hebká. Tento krém je špeciálne navrhnutý na liečbu suchej, zhrubnutej a poškodenej pokožky rúk. Obsahuje pantenol pre zvýšenie pružnosti pokožky a jej obnovu, zatiaľ čo alantoín zmierňuje svrbenie a podporuje obnovu tkaniva. Mandľový olej zase pokožku výživne zjemňuje.

Produkt je formulovaný bez použitia syntetických vôní, emulgátorov a iných prísad, ktoré by mohli pokožku podráždiť. Všetky výrobky značky DADO SENS sú vyvíjané v úzkej spolupráci s dermatologickými inštitútmi a klinikami, čo zaručuje ich vysokú kvalitu a bezpečnosť.

Výskum, ktorý zahŕňal skupinu 20 dobrovoľníkov, z toho 12 žien a 8 mužov vo vekovej kategórii 28 až 64 rokov s diagnostikovanými problémami narušenej kožnej bariéry, ukázal, že pravidelná aplikácia krému HandRepair dvakrát denne v priebehu štyroch týždňov vedie k signifikantnému nárastu vlhkosti pokožky o 53%. Zaznamenané boli aj znížené hodnoty transepidermálnej straty vody, čo poukazuje na zlepšenie kondície kožnej bariéry.

Vlastnosti

Zmierňuje pocit svrbenia.
Podporuje obnovu kožných buniek.
Zabezpečuje intenzívne zvlhčenie pokožky.

Aplikácia

Aplikujte na ruky jemne a rovnomerne podľa potreby počas dňa. Dôkladne vmasírujte aj do oblastí pokožky medzi prstami.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600857
EAN4011140211672
ManufacturerDADO SENS
Typ produktuOstatné na telo
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktHandRepair - Intenzívny krém na ruky
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL [SWEET ALMOND], ETHYLHEXYL STEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], SQUALANE, DISTARCH PHOSPHATE, JOJOBA ESTERS, PHYTOSTERYL MACADAMIATE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, SORBITAN OLEATE, PANTHENOL, TRIBEHENIN, POLYGLYCERIN-3, ZINC OXIDE, ALCOHOL, MAGNESIUM SULFATE, ALLANTOIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA, TOCOPHERYL ACETATE, HELIOTROPINE, CERAMIDE NP, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, CERAMIDE AP, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE