-15%

Balzam na nohy

Hodnotenie:
80%
SKU:600856
Bežná cena 11,90 € Znížená cena 10,12 €
Balzam efektívne zmäkčuje stvrdnutú a zrohovatenú kožu nôh. Rýchle vstrebávanie zabezpečuje hydratáciu bez mastného pocitu, zlepšuje pružnosť a zdravý vzhľad kože, je ideálny pre časté použitie a šetrný k citlivej pokožke.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600856

Balzam na nohy od certifikovanej prírodnej dermo kozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, účinne zmäkčuje ztvrdnutú a zrohovatenú kožu nôh.

Tento produkt bojuje proti poteniu a nepríjemnému zápachu, zatiaľ čo aktívne zložky ako pantenol a alantoín poskytujú popraskanej koži hydratáciu a pružnosť. Jeho rýchlo sa vstrebávajúca formula nezanecháva mastný pocit, obsahuje šalviový olej proti zápalom, pantenol na zvýšenie elasticity kože, a alantoín s kyselinou salicylovou, ktoré upokojujú svrbenie, vyživujú kožu a pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky.

Produkt je bez syntetických vôní, emulgátorov a ďalších potenciálne dráždivých prísad. Všetky výrobky DADO SENS sú dermatologicky testované. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov.

Vlastnosti

Redukuje zápalové procesy a má upokojujúci účinok na pokožku.
Podporuje pružnosť pokožky.
Zabraňuje vzniku potenia a nepríjemného zápachu.

Aplikácia

Kozmetický prípravok jemne a rovnomerne naneste ráno a večer na očistené nohy.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600856
EAN4011140211689
ManufacturerDADO SENS
Typ produktuOstatné na telo
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktBalzam na nohy
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERYL STEARATE CITRATE, DECYL OLEATE, SESAMUM INDICUM SEED OIL [SESAME], BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], SQUALANE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], CERA ALBA [BEESWAX], ARGININE, SALICYLIC ACID, SORBITOL, FARNESOL, PANTHENOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, XANTHAN GUM, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL [TEA TREE], SALVIA OFFICINALIS OIL [SAGE], ALLANTOIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, LIMONENE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
Súvisiace produkty