-40%

Pleťový/telový balzam na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM

Hodnotenie:
97%
SKU:600815
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 13,74 €
Balzam pre telo a pleť, navrhnutý špeciálne pre veľmi suchú, citlivú a na alergie náchylnú kožu. Poskytuje intenzívnu starostlivosť pre celé telo vrátane tváre, tela a rúk. Dlhodobo hydratuje pokožku a efektívne znižuje pocit svrbenia.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600815

Pleťový a zároveň telový balzam línie EXTRODERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, poskytuje mimoriadne jemnú starostlivosť a účinne upokojuje suchú kožu všetkých vekových kategórií. Jeho základ tvorí omega komplex, ktorý kožu vyživuje, ponúka protizápalové benefity, posilňuje prirodzenú bariéru kože a v kombinácii s jojobovým olejom intenzívne zlepšuje hydratáciu kože. Produkt ďalej obsahuje olej zo semien boráku lekárskeho, známy svojou schopnosťou podporovať regeneráciu kožných buniek.

Tento balzam je vďaka svojej výnimočnej kompatibilite s pokožkou vhodný aj pre najmenších, vrátane bábätiek a detí. Je ideálnym riešením ako súčasť terapie atopickej dermatitídy a psoriázy. Neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory ani iné potenciálne dráždivé prísady.

Všetky výrobky značky DADO SENS prechádzajú prísnym kontrolám v spolupráci s dermatologickými inštitútmi a klinikami, zaručujúc ich vysokú kvalitu a bezpečnosť používania.

V rámci štúdie bol pleťový/telový balzam EXTRODERM testovaný skupinou 30 ľudí, zahŕňajúcich 27 žien a 3 mužov, vo vekovom rozpätí od 19 do 70 rokov, s priemerným vekom 44,7 roka. Testovanie prebiehalo počas štyroch týždňov, pričom sa sledovali účinky krému na suchú a atopickú pokožku. Výsledky preukázali:

97 % uviedlo, že prípravok jemne upokojuje suchú pokožku
93 % uviedlo, že produkt jemne vyživuje suchú pokožku
97 % uviedlo, že produkt zanecháva ich pokožku jemnú
83 % uviedlo, že produkt zmierňuje svrbenie
87 % uviedlo, že produkt má protizápalový účinok
83 % uviedlo, že produkt posilňuje odolnosť pokožky

Vlastnosti

Zlepšuje odolnosť kožnej bariéry.
Pôsobí proti zápalom kože.
Stimuluje regeneráciu kožných buniek.

Aplikácia

Aplikujte tento prípravok na telo každé ráno a večer, alebo kedykoľvek podľa potreby. Nežne a rovnomerne ho rozotrite po pokožke.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600815
EAN4011140211429
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ produktuTelové balzamy
Packaging200ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťový/telový balzam na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM
Your Rating
AQUA [WATER], SQUALANE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], UREA, GLYCERIN, LINOLEIC ACID, GLYCINE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, SORBITAN OLEATE, PANTHENOL, ZINC SULFATE, OLEIC ACID, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PALMITIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, LECITHIN, STEARIC ACID, BISABOLOL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], LINOLENIC ACID, ASCORBYL PALMITATE, ALCOHOL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE