-40%

Intenzívny krém na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM

Hodnotenie:
100%
SKU:600818
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 13,74 €
Mimoriadne efektívny krém pre intenzívne suchú, podráždenú kožu s tendenciou k alergiám. Je vhodný pre ľudí všetkých vekových skupín. Jeho použitie je univerzálne - hodí sa na aplikáciu na tvár, krk, dekolt, ako aj na suchšie oblasti ako sú lakte, kolená a ruky.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600818

Intenzívny krém z línie EXTRODERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je určený špeciálne pre veľmi suchú, podráždenú, atopickú a na alergie náchylnú pokožku. Tento krém poskytuje mimoriadne jemnú a upokojujúcu starostlivosť pre pokožku všetkých vekových skupín.

Obsahuje omega komplex s Inka-Omega olejom, olejom zo semien boráka a vitamínom F, ktorý napomáha k udržaniu vlhkosti v pokožke a zvyšuje jej prirodzenú odolnosť. Pantenol prispieva k zvýšeniu elasticity pokožky a podporuje jej regeneráciu.

Tento krém môže byť tiež súčasťou liečebného režimu pre atopickej dermatitídu a psoriázu, vďaka svojej vynikajúcej kompatibilite s pokožkou je vhodný aj pre použitie u bábätiek a detí. Neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory ani iné prísady, ktoré by mohli pokožku podráždiť.

Všetky produkty DADO SENS sú vyvíjané a testované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami, čo zaručuje ich vysokú kvalitu a bezpečnosť.

V rámci štúdie bol intenzívny krém EXTRODERM testovaný skupinou 30 ľudí, zahŕňajúcich 27 žien a 3 mužov, vo vekovom rozpätí od 19 do 70 rokov, s priemerným vekom 44,7 roka. Testovanie prebiehalo počas štyroch týždňov, pričom sa sledovali účinky krému na suchú a atopickú pokožku. Výsledky preukázali:
87 % uviedlo, že produkt zanechá ich pokožku jemnú
80 % uviedlo, že produkt podporuje schopnosť pokožky udržiavať vlhkosť
73 % uviedlo, že produkt zmierňuje svrbenie
80 % uviedlo, že produkt posilňuje odolnosť pokožky

Vlastnosti

Zvyšuje odolnosť kožnej bariéry.
Pôsobí protizápalovo.
Stimuluje regeneráciu kožných buniek.

Aplikácia

Rovnomerne aplikujte na očistenú pokožku podľa potreby ráno a večer.

Vedeli ste, že:

V žiadnom produkte DADO SENS a ANNEMARIE BÖRLIND nenájdete zlúčeniny PEG, sulfáty, silikóny či parafíny.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600818
EAN4011140211443
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ pletiNa suchú pleť
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktIntenzívny krém na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM
Your Rating
AQUA [WATER], SQUALANE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], GLYCERIN, SORBITOL, OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, UREA, POLYGLYCERYL-6 PENTAOLEATE, LINOLEIC ACID, JOJOBA ESTERS, GLYCINE, PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, PANTHENOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, SUCROSE POLYSTEARATE, ZINC PCA, OLEIC ACID, ZINC SULFATE, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA, POLYGLYCERIN-3, ALUMINUM/MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE, STEARIC ACID, MAGNESIUM SULFATE, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], LINOLENIC ACID, LACTIC ACID