-40%

Sprchový krém na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM 200 ml

Hodnotenie:
95%
SKU:600820
Bežná cena 14,90 € Znížená cena 8,94 €
Táto sprchová emulzia je navrhnutá špeciálne pre ľudí trpiacich extrémnou suchosťou a atopickým ekzémom, čím poskytuje cielenú starostlivosť. Jej unikátna zložka nežne preniká do pokožky, obnovuje a udržiava jej prirodzenú vlhkosť a tým efektívne pomáha v boji proti dehydratácii.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600820

Sprchovací krém z línie EXTRODERM od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je vytvorený s cieľom poskytnúť mimoriadne jemnú a upokojujúcu čistiacu starostlivosť pre suchú pokožku bez ohľadu na vekovú kategóriu. Obsahuje omega komplex s Inka-Omega olejom, olejom z borákových semien a vitamínom F, ktoré spoločne podporujú zadržiavanie vlhkosti v pokožke a zároveň posilňujú jej prirodzenú odolnosť proti vonkajším vplyvom. Pantenol prispieva k zvýšeniu elasticity pokožky a podporuje jej regeneráciu.

Tento všestranný produkt je možné použiť nielen ako dennú hygienu pri sprchovaní, ale aj ako prídavok do kúpeľa, vrátane kúpeľov rúk a nôh, a môže byť užitočný pri liečbe atopickej dermatitídy a psoriázy. Jeho jemná formula je vhodná aj pre veľmi citlivú pokožku bábätiek a detí, keďže neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory ani iné dráždivé prísady.

Produkty DADO SENS sú dôkladne testované a overované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami, čo zaručuje ich vysokú kvalitu a bezpečnosť.

V rámci štúdie bol sprchový krém EXTRODERM testovaný skupinou 30 ľudí, zahŕňajúcich 27 žien a 3 mužov, vo vekovom rozpätí od 19 do 70 rokov, s priemerným vekom 44,7 roka. Testovanie prebiehalo počas štyroch týždňov, pričom sa sledovali účinky krému na suchú a atopickú pokožku. Výsledky preukázali:

87 % uviedlo, že prípravok jemne čistí suchú pokožku
93 % uviedlo,, že výrobok nevysušuje pokožku
73 % uviedlo,, že produkt zlepšuje pocit na pokožke počas a po použití
83 % uviedlo,, že produkt podporuje schopnosť pokožky udržiavať vlhkosť

Vlastnosti

Zvyšuje odolnosť kožnej bariéry.
Pôsobí proti zápalom.
Podnecuje regeneráciu kožných buniek.

Aplikácia

Naneste na mokrú pokožku a ponechajte pôsobiť jednu minútu a následne opláchnite teplou vodou.

Vedeli ste, že:

Tento čistiaci krém predstavuje ideálnu alternatívu k tradičnému mydlu na ruky pre každodenné použitie, najmä ak trpíte citlivou alebo ekzematickou pokožkou na rukách. Bežné mydlá totiž môžu tento problém ešte zhoršiť.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600820
EAN4011140211467
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaEXTRODERM
Typ produktuSprchové gély a krémy
Packaging200ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktSprchový krém na suchú, atopickú pokožku EXTRODERM 200 ml
Your Rating
AQUA [WATER], ZEA MAYS OIL [CORN], LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, SODIUM POLYPHOSPHATE, PANTHENOL, GLYCERYL OLEATE, COCO-GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, SODIUM CHLORIDE, LINOLEIC ACID, CITRIC ACID, PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, TOCOPHEROL, OLEIC ACID, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, LINOLENIC ACID, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
Súvisiace produkty