Opaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 30

Hodnotenie:
100%
SKU:600850
22,90 €
Fluid proti slnečným alergiám s ochranným faktorom SPF 30 je navrhnutý špeciálne pre potreby citlivej kože a kože náchylnej k slnečným alergiám či fotodermatóze. Jeho formula je bez pridania tukov a emulgátorov, čím zaisťuje šetrnú ochranu bez zbytočného zaťaženia pokožky.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
600850

Dermatologicky testované opaľovacie fluid SPF30 od DADO SENS je ideálne pre osoby s citlivou kožou, náchylnou k slnečným alergiám, fotodermatóze, ako aj pre tých, ktorí bojujú s rosaceou a akné. Tento produkt prírodnej dermokozmetiky je vodeodolný a vyvinutý bez pridania tukov a emulgátorov, aby zabezpečil šetrnú ochranu.

Vďaka obsahu aktívnej zložky SymUrban™ a ektoínového komplexu poskytuje pokročilú ochranu buniek pred škodlivými účinkami vonkajšieho prostredia a UV žiarením. Ektoín efektívne chráni bunky pred poškodením a predchádza predčasnému starnutiu kože, zároveň podporuje jej prirodzenú obranyschopnosť a zvyšuje odolnosť pokožky.

Produkt je tiež:

  • CORAL FRIENDLY: Formulácia je šetrná ku koralom v moriach a oceánoch a neobsahuje zložky, ktoré by mohli poškodzovať morský ekosystém.
  • BEZ MIKROPLASTOV: V súlade s environmentálnymi zásadami je produkt vyrobený bez použitia mikroplastov, čo znižuje znečistenie životného prostredia.

Vlastnosti

Ponúka vodeodolnú ochranu pred UVA a UVB žiarením.
Vhodný pre citlivú pokožku a pokožku s akné, rosaceou.
Chráni pred predčasným starnutím.

Aplikácia

Naneste dostatočné množstvo pred slnením a pravidelne opakujte, najmä po plávaní. Oblečenie môže ostať zafarbené, preto minimalizujte kontakt s textíliou. Nepoužívajte na silne poranenú pokožku.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600850
EAN4011140211795
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuProti slnečným alergiám
Packaging125ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 30
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERIN, LACTOBACILLUS/RICE FERMENT, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SORBITOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HYDROGENATED LECITHIN, PANTHENOL, GLYCERYL CAPRYLATE, MALTITOL, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, BENZYLIDENE DIMETHOXYDIMETHYLINDANONE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], ARGININE, ECTOIN