Opaľovací krém pre citlivú pokožku SPF 30

Hodnotenie:
80%
SKU:600848
22,90 €
Vodeodolný opaľovací krém s ochranným faktorom SPF30 je navrhnutý s ohľadom na citlivú pokožku. Bez použitia tukov a emulgátorov je šetrný k pokožke a zároveň poskytuje účinnú ochranu pred slnečným žiarením.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600848

Vodeodolný opaľovací krém SPF 30 od prírodnej dermokozmetiky DADO SENS ponúka vysokú úroveň ochrany pred slnečným žiarením, zameranú najmä na citlivú a suchú pleť.

Jeho formula obsahuje inovatívnu ochranu buniek vďaka aktívnej zložke SymUrban™. Ektoínový komplex účinných látok navyše prirodzene chráni pokožku pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia a UV žiarením. Ektoín podporuje prirodzenú ochranu pokožky a posilňuje jej obranný mechanizmus v každodennom mestskom živote.

Tento bohatý krém s vysokou ochranou pred UV žiarením je vhodný aj pre pokožku s atopickým ekzémom a psoriázou. Obsahuje bezpečné UV filtre, ktoré zaisťujú spoľahlivú ochranu.

Produkt je tiež:

  • CORAL FRIENDLY: Formulácia je šetrná ku koralom v moriach a oceánoch a neobsahuje zložky, ktoré by mohli poškodzovať morský ekosystém.
  • BEZ MIKROPLASTOV: V súlade s environmentálnymi zásadami je produkt vyrobený bez použitia mikroplastov, čo znižuje znečistenie životného prostredia.

Vlastnosti

Chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením.
Posilňuje kožnú bariéru pleti.
Vhodný na citlivú pokožku.

Aplikácia

Pred pobytom na slnku naneste rovnomerne na nechránené časti tela. Vyhnite sa aplikácii na poranenú pokožku a priamemu slnečnému žiareniu v čase intenzívneho slnka. Nezabudnite opakovať aplikáciu ochranného krému pravidelne, najmä po kúpaní.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600848
EAN4011140211825
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuOpaľovacie krémy, fluidy
Packaging125ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovací krém pre citlivú pokožku SPF 30
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALCOHOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, SUCROSE PALMITATE, DISTARCH PHOSPHATE, PANTHENOL, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERYL STEARATE, CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYLIDENE DIMETHOXYDIMETHYLINDANONE, ALLANTOIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SODIUM ALGINATE, CALCIUM ALGINATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], ALUMINA, STEARIC ACID, ECTOIN, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE