-40%

Gél po opaľovaní

SKU:600852
Bežná cena 17,90 € Znížená cena 10,74 €
Tento osviežujúci gél po opaľovaní ponúka okamžité ochladenie a intenzívnu hydratáciu pokožky po expozícii slnečnému žiareniu. Jeho špeciálna formula je navrhnutá tak, aby bola šetrná aj k najcitlivejším typom pokožky, vrátane pokožky náchylnej na alergie, rosaceu a akné.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600852

Dermatologicky vyvinutý gél po opaľovaní od DADO SENS poskytuje intenzívnu hydratáciu, ochladzovanie a osvieženie pokožky po slnení. Jeho beztuková formula je špeciálne navrhnutá pre citlivú pokožku, vrátane tej, ktorá je náchylná na alergie, rosaceu a akné, minimalizujúc tak riziko alergických reakcií.

Obsahuje ektoínový komplex, ktorý prirodzene chráni pokožku pred UV žiarením, bráni poškodeniu buniek a predchádza predčasnému starnutiu. Tento gél podporuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky a posilňuje jej ochranný systém, čím je ideálny pre každodenné použitie, najmä po vystavení slnečnému žiareniu. Poskytuje okamžitú úľavu, chladí, upokojuje a revitalizuje pokožku.

Vlastnosti

Poskytuje prvotnú hydratáciu pokožke po opaľovaní.
Vhodný pre pokožku náchylnú na slnečné alergie.
Chladí, upokojuje a osviežuje.

Aplikácia

Naneste dostatočné množstvo po slnení na očistenú pokožku. Oblečenie môže ostať zafarbené, preto minimalizujte kontakt s textíliou. Opakujte podľa potreby.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600852
EAN4011140211993
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuPo opaľovaní
Packaging125ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktGél po opaľovaní
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, GLYCERIN, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], PANTHENOL, SODIUM LACTATE, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, SUCROSE COCOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ECTOIN, LACTIC ACID