-20%

Sprej na opaľovanie SPF 30

Hodnotenie:
100%
SKU:600851
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 18,32 €
Vodeodolný opaľovací sprej s ochranným faktorom SPF 30 je špeciálne navrhnutý pre potreby citlivej pokožky. V jeho zložení nájdete ektoín a SymHelios™, dve kľúčové zložky zabezpečujúce ochranu buniek pokožky. Jeho formula je bez pridania tukov a emulgátorov, čím zaisťuje šetrnú ochranu bez zbytočného zaťaženia pokožky.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600851

Dermatologicky navrhnutý vodeodolný sprej na opaľovanie SPF 30 od DADO SENS je určený špeciálne pre citlivú pokožku. Súčasťou tohto prípravku prírodnej dermokozmetiky je ektoínový komplex, ktorý poskytuje prirodzenú ochranu pred škodlivými vplyvmi UV žiarenia. Ektoín efektívne bráni poškodeniu buniek a predchádza predčasnému starnutiu, čím podporuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky a zvyšuje jej odolnosť. Tento praktický sprej ponúka vysokú úroveň ochrany a je vybavený bezpečnými UV filtrami, ideálnymi pre ochranu citlivej pokožky.

Produkt je tiež:

  • CORAL FRIENDLY: Formulácia je šetrná ku koralom v moriach a oceánoch a neobsahuje zložky, ktoré by mohli poškodzovať morský ekosystém.
  • BEZ MIKROPLASTOV: V súlade s environmentálnymi zásadami je produkt vyrobený bez použitia mikroplastov, čo znižuje znečistenie životného prostredia.

Vlastnosti

Ponúka vodeodolnú ochranu pred UVA a UVB žiarením.
Vhodný pre citlivú pokožku a pokožku s akné, rosaceou.
Chráni pred predčasným starnutím.

Aplikácia

Naneste dostatočné množstvo pred slnením a pravidelne opakujte, najmä po plávaní. Oblečenie môže ostať zafarbené, preto minimalizujte kontakt s textíliou. Nepoužívajte na silne poranenú pokožku.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • Spoločnosť spĺňa všetkých päť krokov klimatickej stratégie.
  • Výrobok neobsahuje škodlivé UV filtre, poškodzujúce koraly.
Podrobnosti
SKU600851
EAN4011140211986
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuOpaľovacie spreje
Packaging100ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktSprej na opaľovanie SPF 30
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERYL CITRATE/LACTATE/LINOLEATE/OLEATE, GLYCERIN, PANTHENOL, SUCROSE STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, BENTONITE, GALACTOARABINAN, PHENOXYETHANOL, CHOLESTERYL HYDROXYSTEARATE, SORBITOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYLIDENE DIMETHOXYDIMETHYLINDANONE, ALLANTOIN, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], XANTHAN GUM, ECTOIN, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE