Opaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 20

Hodnotenie:
100%
SKU:600849
22,90 €
Vodeodolné fluid proti slnečným alergiám s ochranným faktorom SPF 20 je špeciálne formulovaný pre potreby citlivej pokožky a pokožky predisponovanej k slnečným alergiám a fotodermatózam. Zabezpečuje ochranu, hydratáciu posilňuje kožnú bariéru.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600849

Dermatologicky navrhnuté opaľovacie fluid SPF 20 od DADO SENS poskytuje ochranu slnečnému žiareniu špeciálne pre typy pokožky citlivé na alergie. Toto vodeodolné opaľovacie riešenie je určené pre osoby s citlivou kožou, ktorá reaguje na slnečné žiarenie, fotodermatózu, ale aj pre tých, ktorí sa potýkajú s rosaceou či akné. Bez obsahu tukov a emulgátorov.

Obsahuje komplex aktívnych látok SymUrban™ a ektoínový komplex, ktoré zabezpečujú pokročilú bunkovú ochranu pred vonkajšími škodlivými vplyvmi a UV žiarením, čím predchádza poškodeniu buniek a predčasnému starnutiu pokožky. Taktiež podporuje prirodzené obranné mechanizmy kože a jej odolnosť.

Fluid ponúka strednú úroveň ochrany pred UV žiarením a je ideálny pre náročnú citlivú pokožku náchylnú k alergiám na slnko, ako aj pre použitie na kožu s akné a rosaceou, vďaka svojej jemnej formulácii bezpečných UV filtrov.

Produkt je tiež:

  • CORAL FRIENDLY: Formulácia je šetrná ku koralom v moriach a oceánoch a neobsahuje zložky, ktoré by mohli poškodzovať morský ekosystém.
  • BEZ MIKROPLASTOV: V súlade s environmentálnymi zásadami je produkt vyrobený bez použitia mikroplastov, čo znižuje znečistenie životného prostredia.

Vlastnosti

Ponúka vodeodolnú ochranu pred UVA a UVB žiarením.
Vhodný pre citlivú pokožku a pokožku s akné, rosaceou.
Chráni pred predčasným starnutím.

Aplikácia

Naneste dostatočné množstvo pred slnením a pravidelne opakujte, najmä po plávaní. Oblečenie môže ostať zafarbené, preto minimalizujte kontakt s textíliou. Nepoužívajte na silne poranenú pokožku.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600849
EAN4011140211801
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuProti slnečným alergiám
Packaging125ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovacie fluid proti slnečným alergiám SPF 20
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GLYCERIN, LACTOBACILLUS/RICE FERMENT, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SORBITOL, HYDROGENATED LECITHIN, PANTHENOL, GLYCERYL CAPRYLATE, MALTITOL, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, BENZYLIDENE DIMETHOXYDIMETHYLINDANONE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], ARGININE, ECTOIN