-20%

Opaľovací krém pre deti SPF 30

Hodnotenie:
100%
SKU:600847
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 18,32 €
Opaľovací krém s ochranným faktorom SPF 30 navrhnutý na ochranu pokožky detí. Ponúka vysoký stupeň ochrany pred slnečným žiarením a je ideálny pre deti s suchou a citlivou kožou. Tento krém je navyše odolný voči vode. Prírodné zloženie bez škodlivých látok.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600847

Dermatologicky navrhnutý opaľovací krém DADO SENS pre deti s faktorom SPF 30 ponúka účinnú slnečnú ochranu pre detskú pokožku, ktorá je prirodzene jemná, suchá a citlivá. Tento vodeodolný krém je súčasťou prírodnej dermokozmetiky a bol špeciálne vytvorený s ohľadom na potreby detskej pokožky.

Vďaka použitiu aktívnej zložky SymUrban™ poskytuje inovatívnu ochranu buniek pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia, vrátane UVA a UVB žiarenia. Krém je obohatený o organické jojobové a mandľové oleje, ktoré sú známe svojimi regeneračnými a ošetrujúcimi vlastnosťami, čím optimalizujú hydratáciu a podporujú zdravie detskej pokožky.

Jeho bohatá emulzia ponúka vysokú ochranu proti UV žiareniu a je ideálna pre deti s citlivou a jemnou pokožkou. Krém je tiež vhodný pre deti trpiace atopickým ekzémom alebo s vysoko citlivou suchou pokožkou, pretože obsahuje bezpečné UV filtre, ktoré efektívne chránia bez podráždenia pokožky.

Produkt je tiež:

  • CORAL FRIENDLY: Formulácia je šetrná ku koralom v moriach a oceánoch a neobsahuje zložky, ktoré by mohli poškodzovať morský ekosystém.
  • BEZ MIKROPLASTOV: V súlade s environmentálnymi zásadami je produkt vyrobený bez použitia mikroplastov, čo znižuje znečistenie životného prostredia.

Vlastnosti

Chráni pred škodlivým UVA a UVB žiarením.
Vhodný pre citlivú detskú pokožku.
Poskytuje ošetrujúce a hydratačné účinky.

Aplikácia

Aplikujte primeranú vrstvu krému pred vystavením sa slnečnému žiareniu a nezabúdajte na jeho pravidelné nanášanie, obzvlášť po akýchkoľvek vodných aktivitách. Pre zvýšenú ochranu je dôležité, aby malé deti a bábätká mali na sebe aj špeciálne ochranné odevy. Vzhľadom na možnosť zafarbenia textílií odporúčame oblečenie chrániť a zabezpečiť, aby s krémom prišlo do kontaktu čo najmenej.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600847
EAN4011140211849
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuOpaľovacie krémy, fluidy, Pre deti
Packaging125ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovací krém pre deti SPF 30
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALCOHOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL [SWEET ALMOND], ETHYLHEXYL SALICYLATE, SUCROSE PALMITATE, DISTARCH PHOSPHATE, PANTHENOL, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERYL STEARATE, CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYLIDENE DIMETHOXYDIMETHYLINDANONE, ALLANTOIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SODIUM ALGINATE, CALCIUM ALGINATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], ALUMINA, STEARIC ACID, ECTOIN, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE