Očné fluid na citlivú pokožku PROBALANCE

Hodnotenie:
100%
SKU:600829
19,90 €

Očný balzam určený pre veľmi citlivé okolie očí. Efektívne zmierňuje tmavé kruhy a opuchy pod očami pomocou výkonnej kombinácie prírodných ingrediencií. Ideálny aj pre osoby trpiace alergiami a osoby s citlivou pleťou.

Dostupnosť: Skladom
SKU
600829

Očný fluid línie PROBALANCE od renomovanej značky prírodnej dermokozmetiky DADO SENS je navrhnutý pre všetky typy citlivej pleti. Tento produkt intenzívne vyživuje a upokojuje citlivé okolie očí. Obsahuje vysoko kvalitné bio ingrediencie - makadamiový olej pre svoje upokojujúce vlastnosti, zmierňuje podráždenie pleti. Kofeín efektívne redukuje tmavé kruhy, zatiaľ čo extrakty z rebarbory a amarantu pomáhajú odstraňovať opuchy a vačky pod očami. Kosmetický výrobok je dermatologicky testovaný.

Ideálne pre citlivú a veľmi citlivú pokožku, sklony k alergiám, kontaktnému ekzému, akútnym reakciám ako sú spáleniny od slnka, vyrážky a podobne. Predstavuje ideálny doplnok k terapeutickej starostlivosti o periorálnu dermatitídu.

Vlastnosti

Zmierňuje tmavé kruhy a opuchy pod očami.
Upokojuje podráždenú pokožku.
Intenzívne vyživuje pleť.

Aplikácia

Aplikujte každé ráno a večer. Pomocou chladiaceho aplikátora jemne vmasírujte do oblasti okolo očí.

Vedeli ste, že:

Kvalita, čistota a bezpečnosť celého sortimentu DADO SENS sú overené a potvrdené certifikátom CSE "Certified Sustainable Economics".

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600829
EAN4011140211559
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPROBALANCE
Typ pletiNa citlivú pleť
Typ produktuOčné krémy
Packaging15ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktOčné fluid na citlivú pokožku PROBALANCE
Your Rating
AQUA [WATER], CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALCOHOL, LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM], GLYCERIN, BEHENYL ALCOHOL, SUCROSE DISTEARATE, COCO-CAPRYLATE, OLUS OIL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], SUCROSE STEARATE, PANTHENOL, GLUCOSYL HESPERIDIN, XANTHAN GUM, SORBITAN CAPRYLATE, MICA, ARGININE, P-ANISIC ACID, SUCROSE PALMITATE, TIN OXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, AMARANTHUS CAUDATUS EXTRACT, RHEUM PALMATUM ROOT EXTRACT, CITRIC ACID, STEARYL GLYCYRRHETINATE, CAFFEINE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALLANTOIN, CAMELINA SATIVA SEED OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]
Súvisiace produkty