-40%

Pleťová čistiaca pena na citlivú pokožku PROBALANCE

Hodnotenie:
93%
SKU:600828
Bežná cena 14,90 € Znížená cena 8,94 €
Táto veľmi jemná a šetrná pena pre čistenie tváre hĺbkovo a účinne odstraňuje nečistoty z podráždenej a zaťaženej pokožky. Obsah termálnej vody, extraktu zo sladkého drievka a aloe vera zabezpečuje upokojenie a hydratáciu pleti, čím ju robí hebkou a vláčnou.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600828

Pleťová pena z radu PROBALANCE od uznávanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, vyvinutá pod značkou ANNEMARIE BÖRLIND je navrhnutá na jemné čistenie citlivej pleti. Táto pena efektívne odstraňuje make-up a nečistoty, zatiaľ čo zanecháva pokožku osvieženú a upokojenú, čím je ideálna na čistenie tváre.

Zahrnutý extrakt zo sladkého drievka, bohatý na antioxidačné účinky, a aloe vera, ktoré spoločne posilňujú ochranný štít pokožky, zaručujú šetrnosť produktu k pokožke. Neobsahuje žiadne syntetické parfumy, emulgátory ani iné dráždivé látky.

Je skvelou voľbou pre extrémne citlivú pokožku s náchylnosťou k alergiám, kontaktnému ekzému, alebo akútnemu podráždeniu (ako sú opaľovacie popáleniny, vyrážky a pod.). Taktiež slúži ako doplnok liečby pri periorálnej dermatitíde a je vhodná aj pre detskú pokožku.

Všetky produkty DADO SENS prechádzajú kontrolou v spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami.

Vlastnosti

Zvyšuje odolnosť ochrannej vrstvy kože.
Pôsobí ako antioxidant.
Jemne odstraňuje líčenie a nečistoty.

Aplikácia

Aplikujte každé ráno a večer. Naneste na vlhkú kožu, nechajte jemne vmasírovať do tvorby peny, ponechajte na jednu minútu a potom opláchnite teplou vodou.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600828
EAN4011140211542
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPROBALANCE
Typ pletiNa citlivú pleť
Typ produktuČistenie pleti
Packaging150ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťová čistiaca pena na citlivú pokožku PROBALANCE
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERIN, ALCOHOL, SORBITOL, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, BETAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LACTATE, PANTHENOL, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALLANTOIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, BIOTIN