-40%

Telový balzam na citlivú pokožku PROBALANCE

Hodnotenie:
100%
SKU:600832
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 13,74 €
Tento telový balzam je úľavou pre unavenú a namáhanú pokožku, ponúkajúc jej okamžité upokojenie. Efektívne redukuje začervenanie, pálenie a svrbenie, čím prispieva k obnove prirodzenej harmónie pokožky.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600832

Telový balzam z línie PROBALANCE, od prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorý pochádza z dielne renomovanej ANNEMARIE BÖRLIND je ideálny pre tých, ktorí uprednostňujú produkty s neutrálnou vôňou. Tento balzam poskytuje intenzívnu výživu a upokojenie citlivej pokožky, zároveň posilňuje jej prirodzené obranné mechanizmy. Obsahuje extrakt z koreňa sladkého drievka, ktorý účinne zabraňuje začervenaniu, páleniu a svrbeniu, a napomáha obnove prirodzenej rovnováhy pokožky. Taktiež slúži ako šetrná alternatíva k penám po holení. Produkt je bez syntetických vôní, emulgátorov a ďalších iritujúcich zložiek.

Je vynikajúcim riešením pre extrémne citlivú pokožku so sklonom k alergiám, kontaktnému ekzému či akútnemu podráždeniu (ako sú opaľovacie popáleniny, vyrážky a podobne) a je vhodným doplnkom pri liečbe periorálnej dermatitídy.

Vlastnosti

Znižuje výskyt začervenania a upokojuje podráždenú pokožku.
Upevňuje ochrannú funkciu kože.
Intenzívne vyživuje a zabezpečuje hĺbkovú hydratáciu.

Aplikácia

Aplikujte na pokožku tela podľa potreby ráno a večer. Jemne a rovnomerne rozotrite.

Vedeli ste, že:

Všetky výrobky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS využívajú ako základ čistú, chemicky neupravenú vodu (bez prítomnosti chlóru a pesticídov) z prameňa, ktorý sa nachádza v hĺbke 166 metrov a je charakteristický svojím bohatým obsahom minerálnych látok.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600832
EAN4011140211665
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPROBALANCE
Typ produktuTelové balzamy
Packaging200ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktTelový balzam na citlivú pokožku PROBALANCE
Your Rating
AQUA [WATER], SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], SQUALANE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SORBITOL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, BETAINE, GLYCERYL STEARATE, PANTHENOL, ETHYLHEXYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, TOCOPHERYL ACETATE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, BISABOLOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, BIOTIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE