Pleťový krém na citlivú pokožku PROBALANCE

Hodnotenie:
100%
SKU:600830
24,90 €
Tento krém je špeciálne navrhnutý na upokojenie citlivej pleti, ktorá je predisponovaná k začervenaniu vplyvom teplotných zmien alebo iných vonkajších vplyvov. Poskytuje zvýšenú účinnosť v zimných mesiacoch. Ideálny ako doplnok k liečbe rosacey a rôznych typov periorálnej dermatitídy.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
600830

Pleťový krém z línie PROBALANCE od uznávanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, intenzívne vyživuje, upokojuje citlivú pokožku a obnovuje jej prirodzenú odolnosť voči vonkajším vplyvom. Jeho unikátne zloženie pomáha predchádzať začervenaniu a efektívne znižuje existujúce príznaky ako sú začervenanie, podráždenie, pálenie a svrbenie. Extrakt z koreňa sladkého drievka a aloe vera, bohaté na antioxidačné vlastnosti, posilňujú ochrannú funkciu pokožky. Tento produkt je formulovaný bez syntetických vôní, emulgátorov a iných potenciálne dráždivých zložiek.

Krém je ideálny pre osobitne citlivú pokožku s predispozíciou k alergiám, kontaktnému ekzému či akútnemu podráždeniu (ako sú opaľovacie popáleniny, vyrážky a pod.). Predstavuje vynikajúci doplnok k liečebnej starostlivosti pri periorálnej dermatitíde.

Produkty DADO SENS sú kontrolované v spolupráci s dermatologickými inštitútmi a klinikami, zabezpečujúcich vysokú kvalitu a bezpečnosť.

Vlastnosti

Posilňuje ochrannú funkciu pokožky.
Predchádza a zmierňuje začervenanie.
Upokojuje citlivú pokožku.

Aplikácia

Tento krém je obohatený o olej z čiernych ríbezlí, ktorý je zdrojom nenasýtených mastných kyselín. Poskytuje pleti ošetrujúce, regeneračné a protizápalové benefity.

Vedeli ste, že:

Nanášajte jemne a rovnomerne na tvár každé ráno a večer po dôkladnom očistení pleti.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600830
EAN4011140211566
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaPROBALANCE
Typ pletiNa citlivú pleť
Typ produktuDenné krémy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťový krém na citlivú pokožku PROBALANCE
Your Rating
AQUA [WATER], LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM], RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT], ALCOHOL, HYDROGENATED LECITHIN, SORBITOL, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYL STEARATE, CETYL PALMITATE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], ALLANTOIN, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, BISABOLOL, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CERAMIDE NP, MAGNESIUM SULFATE, CERAMIDE AP, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, SILVER CHLORIDE, BIOTIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]