-40%

Pleťová maska na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA

Hodnotenie:
100%
SKU:600836
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 13,74 €
Maska je navrhnutá na hydratáciu a starostlivosť o veľmi citlivú pleť s tendenciou k kuperóze a prvým prejavom rosacey. Pravidelným používaním masky sa pokožka postupne upokojuje, zjemňuje a začervenanie ustupuje.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600836

Pleťová maska z línie SENSACEA od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND poskytuje ošetrenie a hydratáciu hypersenzitívnej pokožky s náchylnosťou na kuperózu a prvé príznaky rosacey. Účinne znižuje mierne až stredné začervenanie a prispieva k ochladeniu a redukcii začervenania líc.

Zloženie obsahuje účinné látky z rastliny sladkého drievka, ktoré zmierňujú podráždenie a majú antioxidačné účinky. Aloe vera hydratuje a zmierňuje podráždenie, zatiaľ čo extrakt z červenej riasy posilňuje cievy a znižuje začervenanie. Produkt dlhodobo upokojuje podráždenú pokožku a dodáva pocit pohody.

Je vhodným doplnkom terapeutickej starostlivosti o miernu formu rosacey, ako aj pre veľmi citlivú pokožku a kuperózu. Poskytuje úľavu aj pri iných formách citlivej pokožky, ako je atopický ekzém, psoriáza alebo suchá pokožka. Všetky produkty značky DADO SENS sú skúmané v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

Sériu starostlivosti SENSACEA testovalo 23 žien a 5 mužov s kuperózou alebo rosaceou po dobu 2 mesiacov. Počas testu účastníci vyplnili dotazníky o dermatologickej účinnosti produktov po dvoch, štyroch a ôsmich týždňoch. Výsledky ukázali:
+ zlepšený stav pokožky s rosaceou
+ redukcia začervenania pokožky
+ zlepšená hydratácia pokožky

Vlastnosti

Posilňuje kapiláry v pokožke, čo znižuje začervenanie.
Pomáha upokojiť podráždenú pokožku.
Poskytuje intenzívnu hydratáciu.

Aplikácia

Naneste na dôkladne vyčistenú tvár, pričom vyhnite sa oblasti okolo očí. Nechajte pôsobiť 5 - 10 minút a potom jemne opláchnite teplou vodou. Používajte jeden až dvakrát týždenne.

Vedeli ste, že:

Ovos v produktoch línie Sensacea bráni vzniku zápalových reakcií, zmierňuje pocit svrbenia a upokojuje pokožku, najmä v prípade výrazného podráždenia na tvári a v oblasti dekoltu.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600836
EAN4011140211818
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSENSACEA
Typ produktuPleťové masky
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťová maska na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERIN, SODIUM POLYPHOSPHATE, ALCOHOL, XANTHAN GUM, SQUALANE, JOJOBA ESTERS, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, SODIUM LACTATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], PORPHYRIDIUM CRUENTUM CULTURE CONDITIONED MEDIA, PHENOXYETHANOL, DEHYDROXANTHAN GUM, POLYGLYCERIN-3, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], TOCOPHERYL ACETATE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT [OAT], HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], FAEX EXTRACT [YEAST], SODIUM PHOSPHATE