-15%

Čistiaci pleťový gél na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA

Hodnotenie:
95%
SKU:600833
Bežná cena 14,90 € Znížená cena 12,67 €
Gél je určený na čistenie citlivej až hypersenzitívnej pokožky so sklonom ku kuperóze a rosacey, zanecháva ju jemnú a zbavenú make-upu a nečistôt z ovzdušia. Po jeho použití pokožka dlhodobo pociťuje úľavu od podráždenia.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600833

Čistiaci pleťový gél línie SENSACEA od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je určený pre veľmi citlivú až hypersenzitívnu pokožku, ktorá trpí kuperózou alebo začínajúcimi príznakmi rosacey s miernym až stredným začervenaním. Jeho jemná formulácia je navrhnutá tak, aby jemne očistila pleť a účinne odstránila make-up a nečistoty z prostredia.

Tento gél obsahuje vysoko účinné látky zo sladkého drievka, ktoré zmiernia podráždenie a poskytujú antioxidačnú ochranu. Aloe vera hydratuje a uľavuje od podráždenia, zatiaľ čo extrakt z červenej riasy posilňuje cievy, čím redukuje začervenanie.

Je vhodný pre veľmi citlivú pokožku vrátane tých s kuperózou a predstavuje výborný doplnok v terapii rozšírených ciev na tvári. Neobsahuje žiadne syntetické vône, emulgátory alebo iné látky, ktoré by mohli podráždiť pokožku. Všetky výrobky od značky DADO SENS sú testované v spolupráci s dermatologickými ústavmi a klinikami.

Testovanie série SENSACEA prebehlo na 23 ženách a 5 mužoch s kuperózou alebo rosaceou počas dvoch mesiacov. Účastníci testu vyplnili dotazníky o účinnosti produktov po dvoch, štyroch a ôsmich týždňoch, kde sa potvrdili nasledujúce výsledky:
+ zlepšený stav pokožky s rosaceou
+ redukcia začervenania pokožky
+ zlepšená hydratácia pokožky

Vlastnosti

Zmierňuje začervenanie pokožky.
Čistí pokožku do hĺbky.
Upokojuje podráždenú pleť.

Aplikácia

Na tento kozmetický prípravok sa odporúča aplikácia ráno a večer. Nanášajte ho na navlhčenú pokožku, jemne masírujte, až kým nevytvoríte penovú textúru, potom nechajte pôsobiť približne minútu a opláchnite teplou vodou.

Vedeli ste, že:

Séria SENSACEA obsahuje lastovičník, ktorý je zameraný na posilnenie krehkých stien kapilár v produktoch, čím sa znižuje začervenanie pokožky a navyše pomáha rozptýliť nahromadenie krvi v týchto kapilárach.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600833
EAN4011140211733
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSENSACEA
Typ produktuČistenie pleti
Packaging100ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktČistiaci pleťový gél na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERIN, XANTHAN GUM, PANTHENOL, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, ALCOHOL, RANUNCULUS FICARIA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PORPHYRIDIUM CRUENTUM CULTURE CONDITIONED MEDIA