-15%

Pleťová emulzia na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA

Hodnotenie:
90%
SKU:600835
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 19,47 €
Táto emulzia je špeciálne navrhnutá pre veľmi citlivú až nadmerne citlivú pokožku. Tento kozmetický prípravok poskytuje pokožke upokojenie a intenzívnu hydratáciu. Efektívne znižuje začervenanie a pôsobí chladivo na pokožku, čím je ideálny aj pre osoby s citlivou pokožkou.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600835

Pleťová emulzia zo série SENSACEA od renomovanej značky DADO SENS, ktorá patrí pod prestížnu prírodnú kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND je špecificky formulovaná pre potreby veľmi citlivejhypersenzitívnej pokožky so sklonom k kuperóze až po prvotné príznaky rosacey s ľahkým až stredným začervenaním. Tento kozmetický produkt poskytuje pokožke potrebné upokojenie a hydratáciu. Efektívne znižuje ľahké až stredné začervenanie, pôsobí chladivo a zmierňuje začervenanie líc.

Obsahuje účinné zložky ako extrakt zo sladkého drievka, ktorý znižuje podráždenie pokožky a disponuje antioxidačnými vlastnosťami. Aloe vera zase zmierňuje podráždenie a hydratuje, zatiaľ čo extrakt z červenej riasy posilňuje cievy a redukuje začervenanie. Produkt zabezpečuje dlhodobý pocit komfortu a jemnosti pre podráždenú pokožku.

Je ideálny pre osoby s veľmi citlivou pokožkou, kuperózou a ako doplnok k terapeutickej starostlivosti o rosaceu. Neobsahuje žiadne syntetické parfémy, emulgátory ani iné látky, ktoré by mohli pokožku podráždiť. Všetky výrobky značky DADO SENS sú dôkladne testované a overené v spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami.

Produkty línie SENSACEA testovalo 23 žien a 5 mužov s kuperózou alebo rosaceou počas 2 mesiacov. Osoby zúčastnené testu následne po dvoch týždňoch, štyroch týždňoch a ôsmich týždňoch vyplnili dotazníky o dermatologickej účinnosti produktov. Výsledky preukázali:
+ zlepšený stav pokožky s rosaceou
+ redukcia začervenania pokožky
+ zlepšená hydratácia pokožky

Vlastnosti

Posilňuje cievny systém pokožky, čím znižuje jej začervenanie.
Zjemňuje a upokojuje podráždenú pokožku.
Poskytuje hlbokú hydratáciu.

Aplikácia

Aplikujte rovnomerne na očistenú tvár ráno a večer.

Vedeli ste, že:

Vzhľadom na sklon pleti k rosacei, ktorá nepreferuje tukový základ krému, pretože by to mohlo vyvolať negatívne reakcie, pleťová emulzia je formulovaná s veľmi ľahkou konzistenciou. Aj keď má jemnú textúru, je stále veľmi účinná a prináša pokožke úľavu už od začiatku používania. V produktoch z línie Sensacea je obsiahnutý lastovičník, ktorý je zameraný na posilnenie krehkých stien kapilár. Tým sa znižuje začervenanie pleti a tiež pomáha rozptýliť krvné hromadenie v týchto cievach.

Aplikácia:

Aplikujte rovnomerne na očistenú tvár ráno a večer.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600835
EAN4011140211788
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSENSACEA
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktPleťová emulzia na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA
Your Rating
AQUA [WATER], SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], SQUALANE, GLYCERIN, DISTARCH PHOSPHATE, LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM], SODIUM STEAROYL LACTYLATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], GLYCERYL STEARATE, ALCOHOL, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], PORPHYRIDIUM CRUENTUM CULTURE CONDITIONED MEDIA, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ALLANTOIN, RANUNCULUS FICARIA EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT [OAT], CITRIC ACID, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, FAEX EXTRACT [YEAST], TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, SODIUM PHOSPHATE