-15%

Intenzívne sérum na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA

Hodnotenie:
100%
SKU:600834
Bežná cena 24,90 € Znížená cena 21,17 €
Sérum navrhnuté pre veľmi citlivú a hypersenzitívnu pokožku slúži ako efektívny doplnok k liečbe rosacey v miernom štádiu. Tento produkt výrazne znižuje začervenanie pleti, poskytujúc jej tak potrebné upokojenie.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600834

Intenzívne sérum línie SENSACEA od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je špeciálne vyvinuté pre potreby veľmi citlivejhypersenzitívnej pleti s predispozíciou k kuperóze či prvým príznakom rosacey s ľahkým až stredným začervenaním. Využíva silu aktívnych zložiek ako sú extrakty zo sladkého drievka, aloe vera a červených rias, ktoré pri pravidelnom používaní efektívne a dlhodobo zmierňuje podráždenie kože, zabezpečujú jej intenzívnu hydratáciu, chladenie a viditeľné redukovanie začervenania.

Produkt je bez obsahu syntetických vôní, emulgátorov či iných prísad schopných vyvolať podráždenie. Produkty DADO SENS sú vyvíjané v úzkej spolupráci s dermatologickými inštitúciami a klinikami, zaručujúce ich vysokú kvalitu a bezpečnosť.

V dvojmesačnej štúdii, kde sériu SENSACEA testovalo 23 žien a 5 mužov trpiacich na kuperózou a rosaceou, účastníci po 2, 4 a 8 týždňoch potvrdili dermatologickú efektivitu produktov:
+ zlepšený stav pokožky s rosaceou
+ redukcia začervenania pokožky
+ zlepšená hydratácia pokožky

Vlastnosti

Posilňuje cievny systém pokožky, čím znižuje jej začervenanie.
Zjemňuje a upokojuje podráždenú pokožku.
Poskytuje hlbkovú hydratáciu.

Aplikácia

Naneste pár kvapiek na tvár ráno a večer po očistení pleti. Následne aplikujte pleťovú emulziu.

Vedeli ste, že:

Vzhľadom na sklon pleti k rosacei, ktorá nepreferuje tukový základ krému, pretože by to mohlo vyvolať negatívne reakcie, pleťová emulzia je formulovaná s veľmi ľahkou konzistenciou. Aj keď má jemnú textúru, je stále veľmi účinná a prináša pokožke úľavu už od začiatku používania.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600834
EAN4011140211757
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSENSACEA
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktIntenzívne sérum na začervenanú pokožku a kuperózu SENSACEA
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERIN, PANTHENOL, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, XANTHAN GUM, PORPHYRIDIUM CRUENTUM CULTURE CONDITIONED MEDIA, ALLANTOIN, RANUNCULUS FICARIA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, BETAINE, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT [OAT], CITRIC ACID, FAEX EXTRACT [YEAST], SODIUM PHOSPHATE