Opaľovací krém SPF 50

Hodnotenie:
100%
SKU:601488
24,90 €
Vodeodolný opaľovací krém SPF 30, špeciálne formulovaný pre citlivú pokožku, poskytuje efektívnu ochranu pred slnkom bez použitia tukov a emulgátorov. Tento krém je vyvinutý s dôrazom na prírodné zložky, ktoré zabezpečujú vysokú mieru ochrany pred UVA a UVB žiarením.
Dostupnosť: Vypredané
SKU
601488

Vodeodolný opaľovací krém SPF 50 od prírodnej dermokozmetiky DADO SENS je špeciálne vyvinutý pre potreby citlivej a suchej pokožky.

Jeho unikátna formulácia využíva inovatívnu ochranu buniek pomocou aktívnej zložky SymUrban™ spolu s ektoínovým komplexom účinných látok. Ektoín je známy svojou schopnosťou chrániť pokožku pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia a UV žiarením, čím znižuje riziko poškodenia buniek a predchádza predčasnému starnutiu pokožky. Táto aktívna zložka tiež podporuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky a posilňuje jej ochrannú bariéru.

Krém je ideálny pre ľudí s citlivou a suchou pokožkou, ako aj pre tých, ktorí trpia atopickým ekzémom alebo psoriázou, vďaka svojmu výživnému zloženiu a bezpečným UV filtrom. Je navrhnutý tak, aby poskytoval vysokú ochranu proti UVA a UVB žiareniu, zároveň je:

  • CORAL FRIENDLY: Formulácia je šetrná ku koralom v moriach a oceánoch a neobsahuje zložky, ktoré by mohli poškodzovať morský ekosystém.
  • BEZ MIKROPLASTOV: V súlade s environmentálnymi zásadami je produkt vyrobený bez použitia mikroplastov, čo znižuje znečistenie životného prostredia.

Vlastnosti

Chráni pred UVA a UVB žiarením.
Vhodný pre citlivú, suchú, atopickú pokožku.
Chráni pokožku pred predčasným starnutím.

Aplikácia

Aplikujte primerané množstvo krému pred vystavením sa slnku a nezabudnite na jeho pravidelné nanášanie, obzvlášť po kúpaní v bazéne či mori. Pri kontakte s odevmi môže dôjsť k ich zafarbeniu, preto sa snažte o minimalizáciu kontaktu s látkou.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601488
EAN4011140214291
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuOpaľovacie krémy, fluidy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovací krém SPF 50
Your Rating
AQUA [WATER], DICAPRYLYL CARBONATE, ALCOHOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BIS-THYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POLYGLYCERYL-2 IPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERIN, TITANIUM DIOXIDE, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, PANTHENOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-2 CAPRATE, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYLIDENE DIMETHOXYDIMETHYLINDANONE, ALLANTOIN, SUCROSE STEARATE, ALUMINA, STEARIC ACID, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], SQUALANE, ECTOIN, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE