-40%

BodyRepair intenzívny olej na strie

Hodnotenie:
90%
SKU:601865
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 13,74 €
Telový olej je navrhnutý tak, aby posilňoval prirodzenú ochrannú bariéru kože, udržiaval jej hydratáciu, čím zvyšoval jej pružnosť a pomáhal redukovať výskyt strií. Špeciálne formulovaný pre citlivú pleť, je tiež ideálny pre kožu s náchylnosťou k alergiám. Jeho použitie je obzvlášť doporučené počas tehotenstva ako efektívna prevencia proti vzniku strií.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601865

Intenzívny telový olej od certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru kože, zachováva jej vlhkosť a zlepšuje celkový vzhľad kože. Je navrhnutý pre použitie na namáhanú kožu a redukciu strií a je tiež ideálny pre citlivú pleť a kožu s tendenciou k alergickým reakciám.

Obsahuje prírodný extrakt z listov tasmánskej horskej papriky, ktorý zvyšuje pružnosť pokožky a pomáha redukovať strie. Jojobový olej, mandľový olej zaisťuje, že koža zostáva pružná a hydratovaná. Tento unikátny mix prírodných rastlinných olejov kožu vyhladzuje, vyživuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi.

Tento produkt je bez pridania syntetických vôní, emulgátorov a iných látok, ktoré by mohli vyvolať podráždenie kože. Produkty značky DADO SENS sú podrobené kontrole v súčinnosti s dermatologickými inštitúciami a klinikami, zaručujúc ich vysokú kvalitu a bezpečnosť.

Vlastnosti

Minimalizuje výskyt strií.
Poskytuje koži výživu.
Zvyšuje elasticitu pokožky.

Aplikácia

Aplikujte na telo každý deň po sprchovaní alebo kúpaní podľa potreby a vmasírujte. Nechajte dobre vsiaknuť. Zabráňte kontaktu s textilom.

Vedeli ste, že:

Telový olej je vhodný aj na preventívnu starostlivosť ako masáží, keď sa očakáva silné natiahnutie jednotlivých oblastí pokožky, ako napríklad pri tehotenstve.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601865
EAN4011140215021
ManufacturerDADO SENS
Typ produktuOstatné na telo
Packaging100 ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktBodyRepair intenzívny olej na strie
Your Rating
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL [SWEET ALMOND], SQUALANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY], TASMANNIA LANCEOLATA LEAF EXTRACT, EUGENOL, LINALOOL