-20%

Opaľovacia tyčinka Sun Stick SPF 50

Hodnotenie:
53%
SKU:601866
Bežná cena 22,90 € Znížená cena 18,32 €
Praktický opaľovací produkt v tyčinke s vysokým faktorom ochrany pred UVA a UVB žiarením je ideálny spoločník pre vaše cestovanie, poskytujúci spoľahlivú ochranu vašej pokožke kdekoľvek sa ocitnete. Vhodný pre citlivú pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601866

Opaľovacia tyčinka s ochranným faktorom SPF 50 poskytuje vysokú ochranu pred UVA a UVB žiarením, určená najmä pre citlivú pokožku. Je ideálna na ochranu exponovaných oblastí ako čelo, lícne kosti, nos, uši a ramená.

Tento produkt obsahuje inovatívnu kombináciu zložiek s účinnou látkou SymUrban™, ktorá zabraňuje poškodeniu buniek a poskytuje antioxidačné a hydratačné účinky, chrániac pokožku pred vonkajšími vplyvmi ako vietor, slaná voda a smog. Okrem toho obsahuje pokrokový ektoín, ktorý pomáha chrániť pokožku pred predčasným starnutím.

Tento produkt je tiež vhodný pre osoby trpiace

Pri aplikácii je dôležité použiť dostatočné množstvo pred vystavením sa slnku a vyhnúť sa intenzívnemu slnečnému žiareniu v popoludňajších hodinách. Opaľovaciu tyčinku je vhodné aplikovať pravidelne, najmä po kúpaní. Aj pri vysokom ochrannom faktore nie je ochrana 100% úplná, preto je dôležité dodržiavať ďalšie ochranné opatrenia, najmä pri starostlivosti o deti, ktoré by sa mali chrániť pred priamym slnečným žiarením. Tento produkt je tiež vhodný pre osoby trpiace neurodermatitídou a psoriázou.

Produkt je tiež:

  • CORAL FRIENDLY: Formulácia je šetrná ku koralom v moriach a oceánoch a neobsahuje zložky, ktoré by mohli poškodzovať morský ekosystém.
  • BEZ MIKROPLASTOV: V súlade s environmentálnymi zásadami je produkt vyrobený bez použitia mikroplastov, čo znižuje znečistenie životného prostredia.

Vlastnosti

Chráni pokožku pred vplyvom UVA a UVB žiarenia.
Poskytuje antioxidačné a hydratačné účinky.
Vhodná na cestovanie.

Aplikácia

Opaľovaciu tyčinku Sun Stick SPF 50+ aplikujte na všetky citlivé oblasti tváre: lícne kosti, nos a čelo, potom ramená, uši.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • Spoločnosť spĺňa všetkých päť krokov klimatickej stratégie.
  • Výrobok neobsahuje škodlivé UV filtre, poškodzujúce koraly.
Podrobnosti
SKU601866
EAN4011140215045
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaSLNEČNÁ STAROSTLIVOSŤ
Typ produktuOpaľovacie krémy, fluidy
Packaging26 g
Write Your Own Review
Hodnotený produktOpaľovacia tyčinka Sun Stick SPF 50
Your Rating
DICAPRYLYL CARBONATE, COPER-NICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA], EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA], DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CERA ALBA [BEESWAX], SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLHEXYL BUT-AMIDO TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYLIDENE DIMETHOXY-DIMETHYLINDANONE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE