-40%

Krémový peeling na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E

Hodnotenie:
95%
SKU:602019
Bežná cena 37,90 € Znížená cena 22,74 €
Peeling s hydratačným účinkom, ktorý zachováva rovnováhu citlivej pokožky tváre a posilňuje ju. Bojuje proti predčasnému starnutiu a podporuje ochranný mechanizmus pokožky. Je ideálny pre zrelú citlivú pokožku vo veku 40 a viac rokov.
Dostupnosť: Skladom
SKU
602019

Krémový peeling z certifikovanej prírodnej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, jemne a dôkladne odstraňuje nečistoty a zbavuje citlivú pleť suchých čiastočiek s pomocou jojobových voskových perličiek. Je ideálny pre pleť, ktorá potrebuje regeneráciu.

Jeho špeciálna textúra s olejom z makadamových orechov a organickým bambuckým maslom zabezpečuje hydratáciu, výživu a udržuje rovnováhu citlivej tvárovej pokožky. Jeho jemné účinky pôsobia proti predčasnému starnutiu a podporujú ochrannú bariéru pokožky.

Obsahuje ektoínový omladzujúci komplex, ktorý spomaľuje proces predčasného starnutia, a biotín, ktorý bojuje proti starnutiu pokožky. Zároveň s koreňom sladkého drievka pôsobí upokojujúco a znižuje podráždenie pokožky.

Pri používaní všetkých produktov z radu REGENERATION E v kombinácii sa dosahuje štatisticky významné zníženie hĺbky vrások o 23,5 % (údaje získané z testu účinnosti - REGENERATION E bol testovaný na 20 žien vo veku 35 až 60 rokov, 4 z nich boli atopické a 6 alergických na vôňu, aplikovaných dvakrát denne počas 4 týždňov).

Vlastnosti

Odstraňuje nečistoty z pleti.
Má protivráskové účinky.
Poskytuje upokojujúci efekt na pokožku.

Aplikácia

Aplikujte na očistenú a stále vlhkú pokožku tváre, jemne vmasírujte. Potom opláchnite vlažnou vodou.

Vedeli ste, že:

Ektoín, kľúčová zložka v produktoch série REGENERATION E, predstavuje hydratačný zázrak pre bunky kože. Pravidelné používanie produktov s ektoínom pomáha zabrániť suchu a šupinatosti pokožky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU602019
EAN4011140228236
ManufacturerDADO SENS
Produktová líniaREGENERATION E
Typ pletiNa vrásky, Na citlivú pleť
Typ produktuPeelingy
Packaging50ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktKrémový peeling na zrelú, citlivú pleť proti vráskam REGENERATION E
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, HYDROGENATED JOJOBA OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], SODIUM STEAROYL LACTYLATE, STEARIC ACID, LAURYL GLUCOSIDE, PALMITIC ACID, SODIUM POLYPHOSPHATE, BEHENYL ALCOHOL, SMITHSONITE EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, ARGININE, STEARYL GLYCYRRHETINATE, ECTOIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], BIOTIN