Hydratačný očný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou

Hodnotenie:
93%
SKU:600073
26,90 €
Hydratačný očný krém pomáha znižovať výskyt jemných vrások, ktoré sú spôsobené dehydratáciou. Okrem toho tiež omladzuje očné okolie, dodáva vitalitu a sviežosť. Je účinný pri znižovaní opuchov okolo očí.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600073

Regeneruje, hydratuje a omladzuje pokožku, vďaka čomu vyzerá mladistvo a sviežo. Krém je jemný, ale účinný.

Jedným z hlavných plusov tohto krému je jeho schopnosť redukovať jemné vrásky vzniknuté nedostatkom hydratácie. Botanická kyselina hyalurónová pôsobí ako hlavný hráč v boji proti vráskam, poskytujúc potrebnú hydratáciu a stimulujúc vlastnú produkciu kolagénu v pokožke. Bio kofeín pôsobí na stimuláciu mikrocirkulácie, zároveň vyživuje a redukuje opuchy a vačky pod očami.

Vedecky potvrdená účinnosť.

V sortimente ANNEMARIE BÖRLIND sa nachádzajú dva druhy vegánskej hyalurónovej kyseliny, ktoré sú dôkazom inovatívnosti a účinnosti pri výrobe tejto kozmetiky. Ponúkajú prírodné možnosti, ktoré zabezpečujú, že pokožka bude pevná, hydratovaná a vyzerajúca mladistvo.

Hyalurónová kyselina z biofermentácie:
Táto verzia sa vyrába fermentáciou s využitím mikroorganizmov a je príkladom udržateľnej výroby, ktorá je ekologická a zároveň zaisťuje vysokú kvalitu a čistotu.

Hyalurónová kyselina z čínskej huby (Tremella fuciformis):
Získava sa z čínskej huby známej hydratačnými vlastnosťami, je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, výborne sa znáša s pokožkou a intenzívne ju hydratuje. Navyše, na rozdiel od tradičnej formy, chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

Tieto dva typy kyseliny hydratujú pokožku hĺbkovo, znižujú výskyt jemných liniek a zvyšujú jej vitalitu a žiarivosť. Vďaka tomu pleť ostáva svieža a mladistvá. Doprajte svojej pokožke prvotriednu hydratáciu každý deň s produktami ANNEMARIE BÖRLIND, ktoré podporujú inovatívne, prírodné a eticky zodpovedné riešenia v starostlivosti o pleť.

Vlastnosti

Vhodný pre nedostatočne hydratovanú pleť.
Redukuje jemné vrásky spôsobené nedostatkom hydratácie.
Redukuje opuchy a vačky pod očami.

Aplikácia

Ráno a večer naneste a vmasírujte na vyčistené očné okolie.

Vedeli ste, že:

Organický kofeín je cenným spojencom v boji proti známkam únavy v okolí očí, keďže stimuluje lymfatickú mikrocirkuláciu. Tento proces napomáha efektívnejšiemu odvádzaniu nahromadených tekutín a toxínov, čím znižuje opuchy a tmavé kruhy pod očami.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600073
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging15ml
EAN4011061214905
Typ pletiNa hydratáciu, Na normálnu pleť
Typ produktuOčné krémy
Produktová líniaAQUANATURE
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydratačný očný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou
Your Rating
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE, GLYCERIN, SQUALANE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, GLYCERYL STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], OLUS OIL, BENZYL ALCOHOL, STEARIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL [APRICOT], PALMITIC ACID, SORBITAN CAPRYLATE, SORBITAN STEARATE, SODIUM LEVULINATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, AROMA [FRAGRANCE], TOCOPHEROL, SODIUM ANISATE, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], SODIUM HYALURONATE, CAFFEINE, XANTHAN GUM, SUCROSE COCOATE, MENTHYL LACTATE, CAMELINA SATIVA SEED OIL, CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT, CITRIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], BENZYL SALICYLATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], LIMONENE, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, LINALOOL, GERANIOL, LYCOPENE [TOMATO], MENTHOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY], ALCOHOL