Perlové hydratačné sérum Anti-Pollution

Hodnotenie:
100%
SKU:600045
32,90 €
Perlové hydratačné sérum je navrhnuté pre pokožku s nedostatočnou hydratáciou. Vytvára prirodzený ochranný štít na povrchu kože, brániac prieniku voľných radikálov a bojujúc proti predčasnému starnutiu. Vhodné pre suchú, dehydrovanú, náročnú pleť.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600045

Prírodné hydratačné perlové sérum od ANNEMARIE BÖRLIND, certifikovanej značky prírodnej kozmetiky, je vysoko účinným riešením pre suchú, náročnú pleť, ktorá vyžaduje extra ochranu a hydratáciu. Je obohatené o inovatívny komplex aktívnych rastlinných látok, ktoré poskytujú ochranu pred environmentálnymi stresormi, akými sú uhlík, jemné prachové častice a voľné radikály, ktoré môžu spôsobiť predčasné starnutie.

Hlavnou aktívnou zložkou tohto séra je botanický kaviár, čo je makroriasa nachádzajúca sa v Ázii a známa svojimi výhodami pre pokožku. Táto zložka je bohatá na minerály, vitamín A a C a rôzne nenasýtené mastné kyseliny, vďaka čomu je ideálnou voľbou na omladenie a opravu štruktúry pokožky. Kombinácia biotechnologických polysacharidov a botanického kaviáru v tejto kozmetickej príprave vytvára na pokožke prirodzený ochranný štít, ktorý blokuje prienik voľných radikálov a bojuje tak proti predčasnému starnutiu. Botanický kaviár a kyselina hyalurónová z rôsolovky (alternatíva k tradičnej kyseline hyalurónovej) zlepšujú štruktúru pokožky, poskytujú intenzívnu hydratáciu, chránia ju pred vysúšaním, vyhladzujú jemné linky a vrásky a obnovujú pružnosť pokožky.

Pravidelným používaním séra je pleť revitalizovaná, pružnejšia a pôsobí mladšie.

Vlastnosti

Zlepšuje štruktúru pokožky.
Blokuje prienik voľných radikálov.
Vyhladzuje jemné linky a vrásky.

Aplikácia

Nanášajte ráno na vyčistenú pokožku v množstve 2 - 3 dávky z dávkovača ako druhý krok pleťovej starostlivosti. Zľahka ho vmasírujte. Jemná perlová štruktúra sa pri kontakte s pokožkou roztopí a vstrebe. Následne môžete použiť denný krém.

Vedeli ste, že:

Sérum obsahuje kmeňové bunky z papyrusu, ktoré podporujú bunkové delenie, výrazne redukujú straty vody v horných vrstvách kože a stimulujú produkciu mastných kyselín.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600045
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging30ml
EAN4011061214752
Typ pletiNa hydratáciu
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Write Your Own Review
Hodnotený produktPerlové hydratačné sérum Anti-Pollution
Your Rating
AQUA [WATER], GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERYL-10 ISOSTEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT, AROMA [FRAGRANCE], CALCIUM CHLORIDE, CALCIUM ALGINATE, GELLAN GUM, BIOSACCHARIDE GUM-4, SODIUM HYALURONATE, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, XANTHAN GUM, BENZYL SALICYLATE, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], MENTHYL LACTATE, HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN, CITRIC ACID, CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, SODIUM BENZOATE, GERANIOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]