Hydro Booster intenzívne sérum pre dehydrovanú pleť

Hodnotenie:
96%
SKU:603212
Bežná cena 39,90 € Znížená cena 31,92 €

Sérum určené pre suchú a dehydrovanú pleť s vysokým obsahom kyseliny hyalurónovej ponúka intenzívnu hydratáciu a regeneráciu pokožky. Zlepšuje elasticitu a minimalizuje viditeľnosť jemných línií a vrások vzniknuté v dôsledku dehydratácie. Výsledkom je svieža a posilnená pleť.

Dostupnosť: Skladom
SKU
603212

Zažite okamžité účinky intenzívneho séra vyvinutého pre suchú a dehydrovanú pleť. Toto sérum prináša dodatočnú dávku vlhkosti prostredníctvom koncentrovaného zloženia vysokého obsahu aktívnych hydratačných látok, ktoré vyhladzujú nerovnosti pleti a redukujú prvé vrásky.

Jeho unikátne zloženie obsahuje červené riasy a hubu rôsolovku, ktoré stimulujú produkciu kyseliny hyalurónovej v pleti. Týmto spôsobom sa účinne vypĺňajú vrásky vzniknuté nedostatkom hydratácie a vlhkosti. Sérum obsahuje aj botanickú kyselinu hyalurónovú, ktorá nielenže prispieva k udržiavaniu vysokého obsahu vlhkosti v pokožke, ale zároveň ju chráni pred voľnými radikálmi. Výsledkom je svieža a posilnená pleť.

Vlastnosti

Poskytuje pokožke okamžitý a dlhodobý prísun hydratácie.
Vyplňuje drobné línie a vrásky, ktoré vznikli v dôsledku nedostatku hydratácie.
Oživuje a osviežuje pleť.

Aplikácia

Po očistení naneste intenzívne sérum na tvár a následne pokračujte s použitím denného alebo nočného krému. Koncentráty sú k dispozícii v menšom objeme (15 ml - 20 ml) kvôli ich vysoko koncentrovanému zloženiu. Vzhľadom na túto koncentráciu poskytujú 2 - 3 dávky koncentrátu 3-násobne väčšiu silu v porovnaní s bežným sérom, kde je koncentrácia prispôsobená väčšiemu štandardnému objemu.

Vedeli ste, že:

Botanická kyselina hyalurónová chráni organizmus pred baktériami a cudzorodými látkami tým, že vyplňuje priestory medzi bunkami.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • COSMOS je medzinárodný certifikát označujúci prírodnú alebo bio kozmetiku od zloženia až po spracovanie a balenie.
Podrobnosti
SKU603212
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging15 ml
EAN4011061236396
Typ pletiNa suchú pleť, Na hydratáciu
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydro Booster intenzívne sérum pre dehydrovanú pleť
Your Rating
AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ALCOHOL, GLYCERIN, BENTONITE, AROMA [FRAGRANCE], PCA GLYCERYL OLEATE, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, MENTHYL LACTATE, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, LINALOOL, GLYCERYL CAPRYLATE, LIMONENE, PHENETHYL ALCOHOL, CITRONELLOL, SODIUM CARRAGEENAN, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, MENTHOL, MARIS SAL [SEA SALT], 99,20 % NATURAL ORIGIN OF TOTAL.