Ľahký hydratačný denný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou

Hodnotenie:
98%
SKU:600071
34,90 €

Účinne hydratuje a posilňuje ochrannú bariéru pokožky. Po aplikácii krém vytvára príjemný pocit a zanecháva pokožku hladkú a žiarivú. Krém slúži aj ako vhodný podklad pod make-up. Odporúčame pre dehydrovanú a zmiešanú pleť okolo 30-tky.

Dostupnosť: Skladom
SKU
600071

Hydratačný denný krém AQUANATURE od ANNEMARIE BÖRLIND, certifikovanej značky prírodnej kozmetiky, slúži ako tretí krok v systematickej rutine starostlivosti o pleť určenej na riešenie nedostatočne hydratovanej a zmiešanej pleti okolo 30-tky.

Krém má ľahkú textúru, ktorá umožňuje poskytovať intenzívnu hydratáciu a udržiavať optimálnu úroveň vlhkosti počas dňa. Nezanecháva mastné zvyšky a pocit na tvári. Účinne vyhladzuje jemné linky a vrásky a zanecháva pokožku sviežu, mladistvú a hydratovanú. Je vyrobený s použitím hydratačného komplexu botanickej kyseliny hyalurónovej získanej z rôsolovky a kmeňových buniek papyrusu, ktorý nielen hydratuje, ale aj posilňuje ochrannú bariéru pokožky. Výsledkom je okamžitý pocit sviežosti a žiarivá, hladká pleť.

Muži aj ženy oceňujú jeho čistú, univerzálnu vôňu a ľahkú, krémovú textúru, vďaka čomu je ideálnym podkladom pod make-up.

V sortimente ANNEMARIE BÖRLIND sa nachádzajú dva druhy vegánskej hyalurónovej kyseliny, ktoré sú dôkazom inovatívnosti a účinnosti pri výrobe tejto kozmetiky. Ponúkajú prírodné možnosti, ktoré zabezpečujú, že pokožka bude pevná, hydratovaná a vyzerajúca mladistvo.

Hyalurónová kyselina z biofermentácie:
Táto verzia sa vyrába fermentáciou s využitím mikroorganizmov a je príkladom udržateľnej výroby, ktorá je ekologická a zároveň zaisťuje vysokú kvalitu a čistotu.

Hyalurónová kyselina z čínskej huby (Tremella fuciformis):
Získava sa z čínskej huby známej hydratačnými vlastnosťami, je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, výborne sa znáša s pokožkou a intenzívne ju hydratuje. Navyše, na rozdiel od tradičnej formy, chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

Tieto dva typy kyseliny hydratujú pokožku hĺbkovo, znižujú výskyt jemných liniek a zvyšujú jej vitalitu a žiarivosť. Vďaka tomu pleť ostáva svieža a mladistvá. Doprajte svojej pokožke prvotriednu hydratáciu každý deň s produktami ANNEMARIE BÖRLIND, ktoré podporujú inovatívne, prírodné a eticky zodpovedné riešenia v starostlivosti o pleť.

Vlastnosti

Poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu počas celého dňa.
Vyplňuje jemné línie a vrásky vzniknuté dehydratáciou.
Posilňuje ochrannú bariéru kože.

Aplikácia

Ráno naneste krém na očistenú a posilnenú pleť ako tretí krok starostlivosti (po čistení a sére) a jemne do nej vmasírujte.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600071
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging50ml
EAN4011061214882
Typ pletiNa hydratáciu, Na zmiešanú pleť, Na normálnu pleť
Typ produktuDenné krémy
Produktová líniaAQUANATURE
Write Your Own Review
Hodnotený produktĽahký hydratačný denný krém AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou
Your Rating
AQUA [WATER], SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], GLYCERIN, CETYL PALMITATE, SORBITAN OLIVATE, SORBITAN PALMITATE, GALACTOARABINAN, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], SORBITOL, BENZYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM LEVULINATE, AROMA [FRAGRANCE], SODIUM LACTATE, XANTHAN GUM, SODIUM ANISATE, ARGININE, MENTHYL LACTATE, CODIUM FRAGILE EXTRACT, COPPER PCA, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LACTIC ACID, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, MENTHOL, ALCOHOL