-7%

2-fázový hyalurónový shake pre hydratáciu a sviežosť pleti

Hodnotenie:
96%
SKU:600279
Bežná cena 24,90 € Znížená cena 23,16 €
2-fázový shake stimuluje tvorbu kyseliny hyalurónovej v pokožke, vďaka čomu pleť intenzívne hydratuje. Posilňuje kožnú bariéru v pleti, vypĺňa jemné linky a vrásky a chráni pred stratou vlhkosti. Vhodný pre všetky vekové kategórie a typy pleti.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600279

Prírodné dvojfázové sérum ANNEMARIE BÖRLIND obsahujúce unikátnu botanickú kyselinu hyalurónovú, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre ľudí s nedostatočne hydratovanou pokožkou. Sérum má schopnosť hydratovať, regenerovať a vyhladiť jemné línie a vrásky. Vdaka kombinácii botanickej kyseliny hyalurónovej a aloe vera chráni pred stratou vlhkosti v pokožke a jeho ľahká konzistencia (kombinácia vody a jemného oleja) sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku sviežu a revitalizovanú.

Príjemná vôňa séra určite zaujme vaše zmysly a zanechá vašu pokožku na pohľad a pocit hydratovanej a plnej vitality.

Odporúčame kombinovať tento produkt s Aquanature System Hydro, prírodnou kozmetikou od ANNEMARIE BÖRLIND určenou pre nedostatočne hydratovanú pokožku. Toto prírodné dvojfázové sérum môže pri systematickej starostlivosti s líniou Aquanature nahradiť Hydratačné sérum Aquanature System Hydro. Táto kozmetika je obľúbená aj u mužov.

Vlastnosti

Poskytuje intenzívnu hydratáciu pokožky a zabraňuje strate vlhkosti.
Podporuje prirodzenú produkciu kyseliny hyalurónovej v koži.
Vyhladzuje jemné línie a vrásky.

Aplikácia

Aplikujte dvojfázový hyalurónový shake ráno a večer na čistú pokožku. V prípade potreby následne použite denný alebo nočný krém prispôsobený vášmu typu pleti. Pred každým použitím dôkladne pretrepte kozmetický prípravok, aby sa obe fázy rovnomerne premiešali.

Vedeli ste, že:

Hydratácia je nevyhnutná pre každý typ pokožky. Z tohto dôvodu je 2-fázový hyalurónový shake ideálny pre všetky typy pleti a vekové kategórie.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600279
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging50ml
EAN4011061214974
Typ pletiNa hydratáciu, Na normálnu pleť
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Produktová línia2-FÁZOVÉ SHAKY
Write Your Own Review
Hodnotený produkt2-fázový hyalurónový shake pre hydratáciu a sviežosť pleti
Your Rating
AQUA [WATER], CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, ALCOHOL, COCO-CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], SODIUM POLYPHOSPHATE, GLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, AROMA [FRAGRANCE], ARGININE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], COPPER PCA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, SODIUM HYALURONATE, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], XANTHAN GUM, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, GERANIOL, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, MALACHITE EXTRACT, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, MARIS SAL [SEA SALT], ROSA FLORIBUNDA CALLUS EXTRACT, TOCOPHEROL