Sprchový krém BODY CARE

Hodnotenie:
90%
SKU:601009
17,90 €
S luxusnou, zamatovou textúrou a podmanivou orientálnou vôňou tento sprchový krém poskytuje nielen pocit sviežosti, ale aj vyživuje prirodzené ochranné vlastnosti pokožky. Vhodný na suchú až veľmi suchú pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601009

Sprchový krém prírodnej certifikovanej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND vhodný na suchú až veľmi suchú pokožku podporuje jemné, krémové čistenie a navracia pokožke harmonickú rovnováhu. Je obohatený o bio jojobový olej, bio arganový olej a makadamiový olej, ktoré hydratujú, omladzujú suchú pokožku a zanechávajú ju hodvábne jemnú. Jemná vôňa krému je zmesou olejov pačuli, anízu, cédrového a santalového dreva, ktoré navodzujú luxusnú orientálnu atmosféru. Krém vyživuje a chráni pokožku pred voľnými radikálmi a zanecháva ju revitalizovanú. Zažite exotické dobrodružstvo s lákavou orientálnou vôňou tohto sprchového krému.

Vlastnosti

Vyživuje a čistí suchú až veľmi suchú pokožku.
Má príjemnú orientálnu vôňu.
Zanecháva pokožku hladkú a vláčnu.

Aplikácia

Kozmetický prípravok naneste na vlhkú pokožku, jemne vmasírujte a dôkladne opláchnite.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601009
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging200ml
EAN4011061219276
Typ produktuSprchové gély a krémy
Write Your Own Review
Hodnotený produktSprchový krém BODY CARE
Your Rating
AQUA [WATER], ZEA MAYS OIL [CORN], SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA], MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, GLYCERIN, AROMA [FRAGRANCE], BENZYL ALCOHOL, SODIUM CHLORIDE, GLYCERYL OLEATE, COCO-GLUCOSIDE, BETAINE, SODIUM POLYPHOSPHATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, LIMONENE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY], HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], LINALOOL, BENZYL SALICYLATE