Sprchový gel BODY CARE

Hodnotenie:
100%
SKU:601007
9,90 €
Sprchový gél poskytuje zamatový pocit sviežosti a zároveň podporuje prirodzené ochranné vlastnosti pokožky. Má príjemnú ovocnú vôňu, spevňuje, revitalizuje a hydratuje pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601007

Prírodný sprchový gél od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je ideálny pre ľudí s normálnou pokožkou. Sprchový gél s jemným čistiacim účinkom zanecháva pokožku zamatovú a sviežu.

Prirodzenú ochranu pokožky pred voľnými radikálmi posilňuje extrakt z nektáru z rastliny Kleopatrina ihla, ktorý má tiež antiseptické a protizápalové vlastnosti. Extrakt z lipových púčikov bol pridaný na povzbudenie, omladenie a upokojenie pokožky. Ovocná aróma, ktorá sa skladá z esenciálnych olejov z pomaranča, mandarínky a vetiveru, tiež známa ako „Olej pokoja“, zahalí pokožku bohatou a lákavou vôňou, ktorá pripomína prechádzku slnkom zaliatym sadom.

Doprajte si luxusnú rutinu starostlivosti o telo, ktorá je zároveň revitalizujúca a povzbudzujúca.

Vlastnosti

Zanecháva pokožku zamatovú a sviežu.
Má antiseptické a protizápalové vlastnosti.
Revitalizuje a hydratuje.

Aplikácia

Kozmetický prípravok naneste na vlhkú pokožku, jemne vmasírujte a následne dôkladne opláchnite vodou.

Vedeli ste, že:

Výťažok rastliny Kleopatrina ihla, ktorý je súčasťou gélu, potláča voľné radikály, čím predchádza predčasnému starnutiu pokožky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • COSMOS je medzinárodný certifikát označujúci prírodnú alebo bio kozmetiku od zloženia až po spracovanie a balenie.
Podrobnosti
SKU601007
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging200ml
EAN4011061219252
Typ produktuSprchové gély a krémy
Write Your Own Review
Hodnotený produktSprchový gel BODY CARE
Your Rating
AQUA [WATER], LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, GLYCERYL OLEATE, AROMA [FRAGRANCE], SODIUM COCOYL GLUTAMATE, PCA GLYCERYL OLEATE, INULIN, CITRIC ACID, LIMONENE, POTASSIUM SORBATE, ARGININE, KNIPHOFIA UVARIA NECTAR, BETAINE, LINALOOL, TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT, SODIUM BENZOATE, ASCORBIC ACID