SOS Akut krém s ceramidmi mini

SKU:601882
4,00 €
Akutný prírodný sprej s obsahom ceramidov je efektívny pri zmierňovaní citlivosti pokožky, jej začervenania a podráždení. Vďaka jeho unikátnej receptúre rýchlo zmierni nepríjemné svrbenie a pálenie.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601882

SOS Akut sprej od certifikovanej dermokozmetiky DADO SENS, ktorá pochádza z dielne známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, poskytuje okamžitú úľavu pre citlivú, začervenanú a podráždenú kožu vždy, keď to potrebujete. Je vhodný aj ako doplnok k bežnej starostlivosti pri liečbe periorálnej dermatitídy, atopického ekzému, alergií, ako aj po slnení alebo iných druhoch podráždenia kože.

Tento produkt účinne znižuje mierne začervenanie, upokojuje kožu a zmierňuje svrbenie a pálenie, zároveň zabezpečuje hydratáciu pleti. Obsahuje extrakt z koreňa sladkého drievka, ktorý má upokojujúce účinky, a ceramidy, ktoré podporujú obnovu a posilnenie lipidovej bariéry kože, čím zvyšujú jej ochrannú funkciu, zmierňujú podráždenie a podporujú hojenie.

V receptúre nenájdete žiadne syntetické vône, emulgátory ani iné dráždivé prísady. Všetky výrobky DADO SENS sú vyrábané v súlade s prísnymi dermatologickými štandardmi.

Neaplikujte na otvorené rany či infikované oblasti kože.

Pri používaní SOS CARE akútneho spreja skupinou 8 ľudí vo veku 12 až 65 rokov trpiacich atopickým ekzémom, vrátane tých s zápalovými léziami na predlaktí, a to počas 10 dní s dvoma aplikáciami denne, boli zaznamenané nasledujúce výsledky:

+ produkt má vysokú vstrebateľnosť
+ produkt upokojuje pokožku
+ sprej zlepšuje celkový stav pokožky
+ produkt je dobre znášaný s pokožkou v akútnom štádiu neurodermatídy

Vlastnosti

Poskytuje úľavu pre podráždenú kožu, zmierňuje pocit pálenia a svrbenia.
Zabezpečuje hydratáciu kože.
Prispieva k lepšiemu vzhľadu a kondícii pokožky.

Aplikácia

V prípade potreby aplikujte kozmetický produkt viackrát denne postrekom na podráždené miesta pokožky a nežne ho vmasírujte. Vyvarujte sa aplikácii na otvorené rany alebo infikované oblasti pokožky.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU601882
EAN4011140215212
ManufacturerDADO SENS
Typ produktuOstatné na telo
Packaging5ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktSOS Akut krém s ceramidmi mini
Your Rating
AQUA [WATER], LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM], RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT], ALCOHOL, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN, CETYL PALMITATE, PANTHENOL, SORBITOL, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, SMITHSONITE EXTRACT, PHENOXYETHANOL, STEARYL GLYCYRRHETINATE, ALLANTOIN, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED], CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], BISABOLOL, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN], AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT [OAT], ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CERAMIDE NP, MAGNESIUM SULFATE, CERAMIDE AP, FAEX EXTRACT [YEAST], ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, SILVER CHLORIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, SODIUM PHOSPHATE, CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]