SOS Čajovníkový balzam

Hodnotenie:
80%
SKU:600853
17,90 €
Balzam s obsahom čajovníkového oleja pôsobí protimikrobiálne a pomáha zabraňovať zápalom. Efektívne lieči vyrážky, akné a kožné nedokonalosti. Navyše, tento praktický produkt disponuje silnými antioxidačnými účinkami, čím podporuje ochranu pleti pred voľnými radikálmi a zlepšuje jej celkový vzhľad.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600853

SOS čajovníkový balzam od DADO SENS, akreditovanej značky v oblasti prírodnej dermokozmetiky a súčasti portfólia známej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, je špecificky navrhnutý na cielenú starostlivosť o pokožku postihnutú vyrážkami, akné a inými nečistotami. Efektívne pomáha v prevencii proti zápalom a disponuje antimikrobiálnymi vlastnosťami. Jeho kľúčovou zložkou je čajovníkový olej, ktorý je uznávaný pre svoje silné antioxidačné účinky, zatiaľ čo sezamový olej hydratuje pokožku, zadržiava v nej vlhkosť a obnovuje pružnosť a sviežosť suchej, šupinatej pokožky.

Vlastnosti

Disponuje výraznými antioxidačnými vlastnosťami.
Účinne zmierňuje zhrubnutú pokožku.
Precízne rieši problémy a nedokonalosti pleti.

Aplikácia

Na postihnutú oblasť naneste malé množstvo kozmetického prípravku a jemne ho vmasírujte do pokožky.

Vedeli ste, že:

Vo všetkých produktoch značky ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je použitá čistá, chemicky neupravená voda bez chlóru či pesticídov. Táto voda pochádza zo zdroja, umiestneného v hĺbke 166 metrov, a je obohatená o minerálne látky.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
Podrobnosti
SKU600853
EAN4011140211696
ManufacturerDADO SENS
Typ pletiNa problémovú pleť, akné
Typ produktuDenné krémy
Packaging30ml
Write Your Own Review
Hodnotený produktSOS Čajovníkový balzam
Your Rating
AQUA [WATER], ETHYLHEXYL STEARATE, SESAMUM INDICUM SEED OIL [SESAME], MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL [TEA TREE], SQUALANE, SORBITAN STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, LIMONENE, LINALOOL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE