Hydratačné sérum AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou

Hodnotenie:
97%
SKU:600070
32,90 €
Revitalizačné sérum na hydratáciu je ideálne pre dehydrovanú a zmiešanú pleť. Toto sérum poskytuje pleti intenzívnu hydratáciu, pričom súčasne vyhladzuje póry a vytvára jednotnejšiu pleť.
Dostupnosť: Skladom
SKU
600070

AQUANATURE System Hydro revitalizačné hydratačné sérum slúži ako druhý krok v systematickej rutine starostlivosti o pleť, ktorá je určená na spevnenie a tonizáciu nedostatočne hydratovanej a zmiešanej pleti, najmä pre osoby vo veku okolo 30-tky. Poskytuje pleti intenzívnu hydratáciu, svieži vzhľad a zároveň ju pripravuje na ďalší krok starostlivosti o pleť - zvyšuje účinky nasledujúcich produktov starostlivosti o pleť.

Medzi aktívne prírodné zložky séra patrí aloe vera, extrakt zo zelených rias a botanická kyselina hyalurónová, ktoré dodávajú pleti dlhotrvajúcu a intenzívnu hydratáciu. Vďaka extraktu z vŕbkovky sérum zjemňuje rozšírené póry.

Výsledkom používania tohto séra je pleť, ktorá je žiarivá, osviežená a hydratovaná, čo z neho robí výborný základ pre denný alebo nočný krém.

V sortimente ANNEMARIE BÖRLIND sa nachádzajú dva druhy vegánskej hyalurónovej kyseliny, ktoré sú dôkazom inovatívnosti a účinnosti pri výrobe tejto kozmetiky. Ponúkajú prírodné možnosti, ktoré zabezpečujú, že pokožka bude pevná, hydratovaná a vyzerajúca mladistvo.

Hyalurónová kyselina z biofermentácie:
Táto verzia sa vyrába fermentáciou s využitím mikroorganizmov a je príkladom udržateľnej výroby, ktorá je ekologická a zároveň zaisťuje vysokú kvalitu a čistotu.

Hyalurónová kyselina z čínskej huby (Tremella fuciformis):
Získava sa z čínskej huby známej hydratačnými vlastnosťami, je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, výborne sa znáša s pokožkou a intenzívne ju hydratuje. Navyše, na rozdiel od tradičnej formy, chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

Tieto dva typy kyseliny hydratujú pokožku hĺbkovo, znižujú výskyt jemných liniek a zvyšujú jej vitalitu a žiarivosť. Vďaka tomu pleť ostáva svieža a mladistvá. Doprajte svojej pokožke prvotriednu hydratáciu každý deň s produktami ANNEMARIE BÖRLIND, ktoré podporujú inovatívne, prírodné a eticky zodpovedné riešenia v starostlivosti o pleť.

Vlastnosti

Intenzívne hydratuje a posilňuje ochrannú bariéru pleti.
Zjemňuje rozšírené póry.
Zvyšuje účinky nasledujúcej pleťovej starostlivosti.

Aplikácia

Aplikujte ráno a večer na očistenú pokožku pomocou jemného vklepávania končekmi prstov ako druhý krok v rámci starostlivosti o pleť. Toto sérum je tiež vhodné pre osoby s problematickou T-zónou.

Vedeli ste, že:

Jeden gram kyseliny hyalurónovej dokáže uzamknúť až šesť litrov vody. Hydratačný účinok kyseliny hyalurónovej v ošetrujúcich prípravkoch spôsobuje, že pleť vyzerá kyprá a svieža, vypĺňa vrásky a chráni pleť pred vysúšaním.

Certifikáty kvality a trvalej udržateľnosti

  • Výrobok neobsahuje lepok.
  • Výrobok bez živočíšnych prísad a zložiek pochádzajúcich zo zvierat.
  • Patríme medzi spoločnosti, ktoré plnia trvalo udržateľné štandardy a trvalo udržateľný rozvoj, podporujeme ekonomiku a ekológiu a prácu v treťom svete.
  • Spoločnosť s ekologicky udržateľnými výrobkami a službami.
  • COSMOS je medzinárodný certifikát označujúci prírodnú alebo bio kozmetiku od zloženia až po spracovanie a balenie.
Podrobnosti
SKU600070
ManufacturerANNEMARIE BÖRLIND
Packaging50ml
EAN4011061214875
Typ pletiNa hydratáciu, Na zmiešanú pleť
Typ produktuPleťové séra, fluidy
Write Your Own Review
Hodnotený produktHydratačné sérum AQUANATURE s vegánskou kyselinou hyalurónovou
Your Rating
AQUA [WATER], ALCOHOL, GLYCERIN, SORBITOL, GALACTOARABINAN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, SEA SALT, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, AROMA [FRAGRANCE], BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS, CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN], MENTHYL LACTATE, CODIUM FRAGILE EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ARGININE, LACTIC ACID, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, LINALOOL, MENTHOL, GERANIOL